במשקה החדש הזה "אלפרו"

Nightingale5

New member
במשקה החדש הזה "אלפרו"

איזה טעם עדיף לקנות במשקה החדש, שקדים או אגוזי לוז?
מעולם לא ניסיתי אף אחד מהם גם לא של חברה אחרת אם יש....

אני אומנם לא צמחונית אבל מכל מיני סיבות אשמח למצוא תחליף טעים לחלב פרה

אה ובאמת שזאת לא פרסומת! אני באמת רוצה לדעת כדי לא לקנות סתם, זה מאוד יקר
 

ladybug6

New member
הרבה אנשים אהבו מאוד את אגוזי הלוז

אני אישית לא השתגעתי עליו, דווקא החלב שקדים לא רע בכלל. טעם אגוזי יותר מעודן מהלוז.
תנסי את שניהם ותחליטי לבד, זה עניין של טעם :)
 

motior

Member
טעמתי את שניהם ולא אהבתי -אבל זה עניין של טעם

לטעמי שניהם היו מתוקים מדי ומימיים מדי.
דיילת המכירות אמרה לי שזה לא מכיל תוספת סוכר אבל במרכיבים כתוב משהו כמו:
מים, סוכר, אגוזים/שקדים (2%)... (ועוד הרבה חומרים)

אני מעדיך כתחליף לחלב פרה "משקה סויה במתיקות מופחתת" של תנובה
 

noa555555

New member
המתיקות מופחתת הכי מוצלח בעיני

מכל סוגי החלב הצמחי .
 

ladybug6

New member
החלב שקדים מתוק לך מדי??

ואני חשבתי לעצמי שהוא קצת תפל וחסר מתיקות, אחרי שהתרגלתי למועשר של תנובה שהוא די מתוק..
 

motior

Member
טעמתי פעם אחת וזה מה שהרגשתי

אולי זה עניין של הרגל...
 

noa555555

New member
אני אישית התאהבתי ממבט ראשון בלוז

כשהוא מקורר היטב ומנוער.
יש כאלה שיעדיפו את השקדים .
ויש לאלפרו עוד מספר משקאות מעלפים נוספים שממליצה לך לנסות - מקיאטו (חבלז..) , עם וניל, וכד.
ואגב, גם משקה הסויה של תנובה ממש לא רע , מנערים טוב טוב אחרי קירור, ממש נחמד לעשות עם זה נס קפה קר על חלב סויה מקציף . ועוד.

מתאים מאוד גם לשייקים .

קיצר, תקחי בחשבון - לתת צ'אנס של מספר טעימות , כי בטעימה הראשונה כל דבר חדש יהיה מוזר בחיינו . (גם חלב פרה, אם לא היינו מכירים אותו , היה ממש מוזר ואפילו לא טעים אני משערת ) . אז להתנסות מספר ימים ברציפות יום אחרי יום . טעימה ראשונה ממשהו חדש תמיד מתקיפה את בלוטות הטעם ואז הן לומדות.
כיוון מבורך
בהצלחה !
 
חלב שקדים של אלפרו ממש מעולה הילדים שלי אהבו

גם חלב אגוזי לוז מוצלח מאד. טעם יותר אגוזי.
 
למעלה