בןקר טוב אתם נהדרים

גיורא26

New member
בןקר טוב אתם נהדרים

רק בשעה 3 לפנות בוקר נרדמתי. היו לי נדודי שינה. מה עשיתי? נכנסתי לקבוצה וראיתי את הבדיחה של הזקן הצעירה והפרווה וצחקתי. התחלתי ללכת אחורה ומצאתי את השירים של שי1951 הבדיחות שלו וגם הספורים של כולם, הרגשתי שאני לא לבד. כול הכבוד לכם. אני באמת ישתדל להיכנס יותר בכתיבה, כי בקריאה אני נכנס אבל זה לא מועיל כול כך.
תודה, תודה, תודה.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

יום שלישי בשבוע, עוד בוקר קר ביותר.
מגיפת הקורונה אכזרית ועושה שמות בסין הרחוקה
וכבר מגיעות ידיעות על נדבקים חדשים גם במדינות
נוספות.
מגיפה עולמית וההכנות שמא תגיעה אלינו היא
בשיאה.
חשש כבד ואם זאת, הערכות שיא.
הבה נשמור
על כללי היגיינה , נמנע מטיסות לסין הנגועה ובכלל זה
גם למדינות נוספות במזרח מחשש כבד להדבקה.
לצערנו,לא נמצא עדין החיסון הגואל ומדי יום ביומו אנו מתבשרים
על קורבנות רבים נוספים בידיעה,כי שלטונות סין מעלימים
מידע אמיתי.
וכאן, אצלנו בבית, עשרים יום לבחירות מספר שלוש, והקוסם נהנתניהו שולף מכובעו עוד קסם בדמותו של ניר ברקת שמונה לשר האוצר שזה אומר, להדיח את כחלון מתפקידו... כמה מרתק ומלא הפתעות, עוד תעלול בחירות
של הנאשם ביבי שראשו המושחת ממציא בכל פעם סיפור
חדש.
שיהיה לכולנו בוקר נפלא ויום מבשר טוב!

שי1951

Member
ערב טוב (של יום שלישי קר)

מה שהוא לחימום
ולשיפור מצב הרוח
:
בקבצים המצורפים.

yaely2

New member
מנהל
ארטיק

שלום כולם,
מאוחר, בנוסף לימים הצפופים שאני עוברת נוסף לי היום ניחום אבלים. רציתי לספר לכם על אתמול. הייתי בטיול במפל התנור, במטולה במוזיאון "רעות" שנמצא היום במצודת כח.כול הדרך חשבתי על יצחק דישון שכותב לנו את פרשת השבוע. מאחר ויצחק דישון גר בדישון שזה כמטחווי קשת ממוזיאון "רעות" לומר לו להיפגש במוזיאון רק כדי לומר שלום. לא יכולתי להתקשר, היתה כזאת רוח וכזה קור שחשבתי לי שזה ממש טפשות לבקש מאדם לצאת מהבית.
הקור חגג עם הרוח יחד. חיפשתי לי מקל לשים בטוסיק כדי להיות ממש ארטיק.
יש שימרו שנהנו ג אני נהניתי אבל חמישים אחוז מהרגיל.
מהטיול הלכתי ישר לשעור ברידג' בכלל לא באתי הביתה. (זה בעצם קרוב המקום שבו הסתיים הטיול והמקום בו אנו משחקים ברידג')
לילה טוב מתוך עיניים עצומות.

יעלי.

למעלה