בן אפלק- לא מה שחשבתם

d@r121

New member
בן אפלק- לא מה שחשבתם

אל תתנו לפרצוף המתוק להטעות אתכם אל תתנו לג´ני מהבלוק לשבש לכם את כושר החשיבה בן אפלק הוא לא הכי תמים ואיך הכל מתקשר? זוכרים את הפרדה המתוקשרת של ג´סטין מבריטני? יפה, כי יש לזה סיבה הצהובון "סטאר" חושף שהסיבה היא לא אחרת מאשר בריטני בגדה בג´סטין עם...... נחשתם נכון בן אפלק
זהו עוד כלום כאשר מכניסים את הפרט הקנטנן שג´ני לא ידעה מכל העניין והדבר שהכי הרתיח אותה זה שהוא התעסק עם בריטני בזמן שהוא יצא איתה פלא שהיא דורשת 5 מיליון דולאר במקרה של בגידה???

DreamS_HunteR

New member
בריטני בעצמה הודתה שהיא לא בתולה

יותר! (בעקיפין) שימו
בפעם אחת היא אמרה שהיא בתולה וחסודה עד אחרי החתונה. בפעם השניה ששאלו אותה (בMTV ובכמה מגזינים) אם היא וגס´טין שוכבים (חחח) היא אמרה "אני לא יכולה לענות על השאלה הזאת, היא מאוד אישית, אבל כאשר שני בני זוג ישנים באותה מיטה, הרגשות מתערבבים וזה קורה" אז...בריטני וג´סטין חוו את זה ביחד, ואין ספק.

DreamS_HunteR

New member
אממ חמודה..

מי שהצביע בסקר הזה נותן את דעתו. אני נתתי פה עובדה, לא דעה, בריטני לא בתולה, סוף!

DreamS_HunteR

New member
חוצמזה..את מי זה מעניין בכלל???

שתשכב עם מי שהיא רוצה, ממש לא צריך לעניין אותנו.

Human Nature

New member
תשמעו, כנראה בחירתו בלופז היא

מנימוקים נפשיים. או במילים אחרות: לבחור יש בולימיה, והוא מחפש דרך קלה יותר להקאה מדחיפת אצבעות לפה, וזו על-ידי הסתכלות מהירה על גברת לופז.

jerri

New member
לא, הוא סובל מקללת הג´ניפר.

שכן, כל האקסים של גווינית´ פאלטרו מיד רצים לזרועותיהן של הג´ניפריות: היינז (לאב יוהיט), פיט (אניסטון) ואפלק (הבלוקית).

A d i d a

New member
אז זהו....

אני אדגיש מילה שאמרת מהטקסט "הצהובון "סטאר". להזכירך, צהובון לרוב זה סתם שמועות כדילמכור.

למעלה