בן ארצי בתמונע_

dsol

New member
בן ארצי בתמונע_../images/Emo189.gif

אוח בן בן.... כמה אכזבה
נראה לי שלבן יש קצת מה ללמוד מהאבא שלמה לגבי הופעות ואיך להיות פרפורמר טוב אז כן כמו שהבנתם הייתי בהופעה של בן ארצי בתמונע ולא הכי התלהבתי או נהניתי
אולי בגלל שאני מכיר את בן רק מהדיסק הראשון ובריפרוף את הדיסק השני.. לא יצא לי לשמוע יותר מידי את השלישי וגם לא את הסינגלים שיצאו ממנו אולי בגלל העיבודים שלא מצאו חן בעייני (אוזניי?) וההופעה הקצרה ומלאך הביישנות שנתנה לי תחושה ש"אולי אנחנו מפריעים לו..." אני לא אוהב אמן ביישן מידי, צריך שיהיה חיבור מעניין עם הקהל בכל אופן בהופעה הוא ביצע בין היתר את "צניחה חופשית" "קרוסלה" "חיים משל עצמי" "כנראה שאהבתי אותך" "אני אפס" (שבכל פעם שהיחה צריך לשיר "אני אפס" בן נשף לו בצפצפה מסיבה לא מובנת) "מטר של מטאורים" "מקארטני" ועוד כמה...(נו.. לא מכיר אמרתי
גם את אלו גיששתי באפלה כדי למצוא) בין לבין סיפר בדיחות וקרא לנו סיפור (סיפורי אלף לילה ולילה ?) והזמין גם את רועי בר נתן שעלה לשיר איתו איזה שיר שאני לא מכיר וזהו... לא קורה לי הרבה שאני מתבאס מהופעה וחבל שזה קרה הפעם עד הפעם הבאה.. אני דודי
(הפעם הבאה נראה... אולי אני אמצא לי שם אחר)

בן ארצי,זה לא רוק ישראלי

אבל, היתה פה חלוקה,(לא שקיבלתי כרטיס,וזה בסדר) ואני הגעתי להופעה המיוחדת הזו, לי זו פעם ראשונה הביקור במועדון תמונע,שהוא ממש חמים, ביתי, ואינטמי ( חבל שמיקמו אותו בלב אזור הפשע והרשע). הפעם האחרונה שראיתי את בן זה בערך לפני עשור,מאז הוא בהחלט עבר שינוים ההופעה היתה מיוחדת מאוד,אני לעומתך dsol נהננתי מאוד,אני מכירה כמעט את כל הרפרטואר שלו (את רובו ) הוא בהחלט הרבה פחות ביישן מבעבר,הוא נפתח אלינו סיפר סיפורים מצחיקים,והיה חביב מאוד אי אפשר לומר עליו שהוא פרופורמר,בכל זאת הוא ביישן,מופנם,וסגור ואם נתונים כאלו אי אפשר להיות פרופרמר אבל מי אמר שחייב להיות פרופורמר???? יוני בלוך לא פרופורמר וההופעות שלו מעולות והוא מצליח יפה מאוד גם בלי יכולות מדהימות של שאוו מאן זה הסגנון של בן,אני מתחשבת בעובדה שהוא גם הרבה שנים לא הופיע,הוא בהחלט צריך להשתפשף אני לא ההיתי רוצה שילך בדרכי אביו,למרות שאם תצפה בקליפים של שלמה ארצי מלפני 30 שנה,בעצם יותר שלמה בן 60 והוא החל לשיר כבר בלהקה צבאית ,הווה אומר שזה 40 שנה אחורה,,,,,,,40 שנה אתה קולט? 40 שנות עבודה מאומצת,ללא הפסקות ללא מעצורים, בקליפים שלו מגיל 20 פלוס,הוא מאוד דומה לבן,גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינת סגנון,גם שלמה היה ביישן ושקט בנימה זו אני אאחל לבן שיצליח כי יש לו בסיס מעולה,כותב ומלחין מצויין וההופעה ההיתה ממש כיפית ונעימה,מאחלת לו הרבה הרבה הצלחה שבוע מדליק לכולם

dsol

New member
דווקא אני כן רואה את בן כחלק מהרוק _../images/Emo189.gif

הישראלי... אומנם יש בו פופ אבל גם גוון של רוק הוא בעצמו אמר שהוא מזכיר את אביב גפן
ואביב זה אכן רוק....

הוא מזכיר את אביב מבחינה ווקאלית בלבד!

לא מבחינת סגנון,אני לא רואה בו רוקיסט,אבל בהחלט עם פוטנציאל טוב להיות כזה

גם אני ההיתי יחד עם בלוכית

10 שנים של הפסקה זה פאקינג חתיכת זמן ומה קורה בד"כ בכמות כזו של שנים? אנשים משתנים בעקבות חוויות שהם חווים,רוכשים נסיון עם הזמן,ומתפתחים(לא כולם ,אבל בהחלט הרוב) וזה בדיוק מה שקרה עם בן,הוא עבר שינוי די משמעותי ובעיקר לטובה פתיחות זו תכונה שלא ממש היתה מנת חלקו,ובהופעה הנוכחית הוא הפגין פתיחות מדהימה עד כדי כך שהוא העז לדבר הרבה. הביישנות הסקסית שלו נמרחה עליו כמו תמיד וזה כה מתאים לו, תכונת החוסר ביטחון שהיתה הבולטת בבתכונותיו,,,,פינתה מקום לשנינות חדה והרבה הומור עדין אני מאוד אהבתי את השינוי שחל בבחור,השנים הטיבו עימו והוא השתבח כמו יין קצת ציפית להופעה אחרת,אבל עדיין מאוד נהנתי ממה שהוא נתן הוא ביצע את כל להיטו (לא זוכרת את כל הסטלייסט )אני מקווה שעם הזמן הוא ישתחרר טיפה מהמלנכוליה שהוא שרוי בה ויכניס קצת קצב וחיות לשיריו,אולי זה גם יקרה בעקבות השינוי שהוא עובר את השיר אפס שאותו הוא בחר לתת בהדרן,הוא ביצע שונה לגמרי הוא עלה לבמה הניח על הקלידים 2
והדליק אותם,והחל להקריא קטע נחמד מתוך דף,על ' געגועיו לישבן שלה ' לדעתי הוא השתמש במילה תחת ולא ישבן (עד כמה שזכור לי ) כבר אמרתי שהוא הרבה פחות ביישן ויותר פתוח כשסיים לספר את סיפורו,החל לנגן ולשיר את 'אני אפס' אך בכל פעם שהוא הגיע למשפט 'אני אפס' הוא ניגן את זה בצפצפה כך שהוא לא השתמש בכלל במילים אני אפס,הרעיון והביצועו היו מבריקים בהחלט (קראתי או שמעתי אותו אומר ,שהוא ישיר את אני אפס אבל בביצוע מיוחד,כי הוא כבר לא חש אפס) אני לעמת זאת חושבת שזה חבל,מיכון שהשיר הזה הוא חלק בלתי נפרד ממנו מי שלא מכיר או מחבב את יצירותיו ושומע את השם בן ארצי,דבר ראשון שעולה לראשו השיר אני אפס זה שיר שלו. הוא כתב, הוא הלחין, הוא חש כך בזמן שהוא יצר אותו,ולדעתי זה שיר מקסים שמגיע לו להישמע בדיוק כמו שהוא במקור. הוא הזמין לבמה את רועי בר נתן הם שרו יחד את 'היו זמנים' היה נחמד ומצחיק בסה"כ היתה הופעה מצויינת,(כל השבוע ההיתי עסוקה בלהתפלל שיהיו הרבה אנשים)אני לא יודעת אם אלו התפילות שעזרו,או העובדה שזו הופעת בכורה,או סתם כי בן מעולה ויש לו קהל גדול, אבל האולם אכן היה מלא אני נהנתי מאוד,רכשתי את
ביציאה,אחלה דיסק וקבל ח"ח על ההשקעה נחמד למשפחתו שפירגנה לו והגיעה בהרכב מלא!
בשלב זה כדאי שאני אעצור את עצמי,כי אני יכולה לחפור בלי סוף חברה' תפרגנו לו גם אתם תלכו לראות אותו,הוא מצויין בן בן ,שמחתי לבוא ולראות אותך אחרי כל כך הרבה שנים ולגלות שנשארת מיוחד ומקסים,ההיתה ענק ועשית לי סופ"ש מועלה עכשיו אפשר ללכת לישון עם חיוך ענק על השפתיים לילה טוב, הועותק הודבק ותורגם מהקומונה של בן

רק מזכיר

ובאמת רק מבחינה ווקאלית. אולי בלחנים היפיפיים שלא דומים, אבל אין הרבה כמו שניהם במוזיקה הישראלית. לא חושב שיש לו יותר מדי פוטנציאל להיות רוקיסט. את רואה אותו משתולל על במה? שיבוא כבר לעיר הקודש!

כן אני בהחלט חושבת שגם יוצרים

עדינים,רגישים ,ובישנים,יכולים בהחלט להשתולל על הבמה זה לא מחייב שהם יתויגו תחת המילה רוקיסט יוני לא רוקיסט בשיט,אבל הוא משתולל הוא צועק והוא יודע להשתגע כשצריך אצל בן אני מניחה שזה עניין של זמן,הילד צריך להתחמם,להשתפשף ואז ,לתת לשיגעון לפרוץ החוצה מבחינת טקסטים יש לו בהחלט כמו כאלו שאפשר לבעוט איתם כשבן יבוא לירושלים אני גם אגיע (היה נחמד בצוללת)

ShellyNi

New member
אכזבה ?../images/Emo4.gif

לדעתי אתה מחמיר איתו ! הייתה הופעה מקסימה .. בפלייליסט היו חסרים המון שירים חשובים אבל חוץ מזה היה מאוד כיף ובלי שום ספק אני אבוא שוב בפעם הבאה שהוא יהיה בת"א :)

למעלה