בן בשיחה עם ליהי וקרן מנסה להחדיר בהן תובנות

בן בשיחה עם ליהי וקרן מנסה להחדיר בהן תובנות

ומייעץ להן לגלות חמלה כלפי ליז. לקחת בקלילות את ליז גם אם זה קשה. קרן אמרה שזה נוגד את העקרונות שלה. ואני שואלת אילו עקרונות זה בדיוק נוגד, את עקרונות הרשע? ליהי יושבת בחיקו כל כך מיוסרת, כאילו היא המרכז. הבעיה החמורה של שלישית הרוע ועוזרותיהן היא להבין שליז היא המרכז. במובן הזה שהיא אחת. בודדה וחלשה. והן ביחד. ליהי וקרן חוזרות ושוב עד כמה הן נפגעות מליז ולא נתנו אפילו דוגמא ספציפית אחת במה היא כל כך פוגעת בהן. ממה שאני יודעת ושהן אמרו בעבר שמאד פגע בהן זה שליז הלכה לדבר עם איתן....שליז לא הצביע לאתר במשימת הטלפון....שליז לא הציעה לאיילת לשטוף כלים. אלו סיבות מזעזעות. קרן מספרת לבן שהיא אמרה לה שהיא תככנית ועוד כמה תיאורי אופי לא מחמיאים (ולדעתי ליז החמיאה לה). היא רק שוכחת לספר שהיא אמרה לה את זה אחרי בטח לינץ' רציני שהיא עשתה לה עם חברותיה. בן האהבל אומר שזה מצייר את התמונה לגמרי אחרת ושאם ליז הייתה אומרת לו את זה אז הוא היה הורג אותה. מה, החתיכת טמבל באמת לא מבין שקרן מנתקת הקשרים שבהם דברים נאמרים?? מצד אחד הוא אומר דברים חכמים שמראים על רגישות לזולת, מצד שני הוא נצמד לסוסה המרושעת (בעבר חשבתי שהיא סתם חסרת אופי ונגררת, אבל היא יותר ויותר מתגלה כערמומית ומרשעת) ואומר שלא ליז מעניינת אותו אלא היא ושהוא זה שהחליט שעדי תעוף ולא היא. אני מאד מקווה שחבורת הזבל לא בדרך לבודד את ליז גם מחבורת הבנים שאיכשהוא עוד נשארו רגישים כלפיה.

sivan513

New member
הקטע הוא

שאני באמת לא מבינה, על מה השנאה כלפי ליז. אז בסדר היא קצת מעצבנת, נו ו..? למה הן שונאות אותה כל כך? מה היא כבר עשתה להן? והבנים האלה דפוקים, בני 34 ומתנהגים כמו תינוקות, איך הן מסבנות אותו ברגע שיש קצת מגע

היא סתם מטרה נוחה להוציא עליה את התסכולים...

קרן אומרת עכשיו על ליז שליז אמרה שהיא מודעת למצלמות כל דקה..הנה, עוד סיבה לשנוא את ליז. כל משפט שיוצא מהפה שלה הוא סיבה לשנוא אותה. אפשר לחשוב שאף אחד אחר שם לא מודע שם למצלמה. אני בהחלט יכולה לדמיין כל אחד אומר משפט כזה. מה זה אומר? שהיא מציגה? ממש לא. אבל קרן הביצי'ית מוצאת את הרע בכל דבר. ובן במסע הלקקנות שלו לא מסוגל להגיד לקרן וליהי את האמת בפרצוף, שהן ביצ'יות מהגיהנום...

sivan513

New member
אבל נשמע שהן באמת מאמינות לזה

איזה מוזר כאילו, מי ישמע מי היא עשתה להן כבר יאק איזה רפש של בנות

הן חייבות להאמין בזה אחרת הן יאמינו שהן רעות

בן אדם לא יכול לחשוב שהוא רע. (למעט כל מיני טיפוסים פסיכופטים) מעבר לזה, הן מודעות למצלמות, כשהן מצדיקות את עצמן שוב ושוב, זו גם עבור הקהל. אם היה להם שמץ של הבנה בתוכניות ראיליטי הן היו מבינות של אחד שפעל באופן פסול וניצל מהדחה ולאחר מכן נאם נאומים צדקניים מול המצלמות, זה מעולם לא עזר לו.

Klayhamn

New member
הן חייבות שתהיה שעירה לעזאזל

אחרת הן יצטרכו להתמודד עם העובדה שהן זבל של אנשים מישהו חייב לשאת באשמה... ואלו: לירון, עדי וליז - על פי הסדר הזה לאחר מכן , הבאה בתור, אורטל

רגע רק רגע

Active member
קרן גם הוסיפה-

"וחשבתי על איך זה יראה בחוץ אצל הקהל" המשפט הזה מראה שקרן חושבת על המצלמות ללא הרף. כרגע, לא משנה מה ליז תגיד או תעשה... הפירושים יהיו עקומים מצד הבנות.

אני חבורת הרשע תתנחמד אל ליז בעקבות השיחה של

בן, אני מקווה שלקהל לא יהיה זכרון קצר. וזה גם ברור שזה יהיה רק משיקולים טקטיים ולא מתוך חמלה אמיתית. מצד אחד זה יקל על ליז אבל מצד שני זה נראה לי משפיל לסלוח כל כך מהר לבנות שהתעללו בה במשך תקופה ארוכה. בלי אפילו שיבקשו סליחה..

רגע רק רגע

Active member
סומך על הקהל ../images/Emo9.gif

לחבורת קרן אין את היכולת להסתיר מיהן לאורך זמן. הן כל הזמן מחפשות מישהי כדי להעצים את עצמן. מסכים לעניין ליז (אם תסתחבק בפתאומיות עם החבורה), אך לא אשפוט אותה על זה. די קשה להתמודד לבד וכל אחת צריכה חברה. גם ליז.

יש לי תחושה שהן יהיו נחמד לליז לאיזה חצי יום

אולי יום. יאגרו וישמרו דברים בבטן ואז תבוא וואחד התפרצות על ליז... אגב, עוד משהו שעצוב לגבי ליז שהיא סיפרה שבתור ילדה עשו עליה הרבה פעמים חרם. זה עצוב לשחזר כזו חוויה שחשבה שהשאירה מאחור.

רגע רק רגע

Active member
איזה חצי יום...

השיחה שהייתה כרגע ומה שקרן אמרה (בתוספת הנהונים חסרי תוכן מצד ליהי) הראתה בברור שלא יהיה שלום. יש מצב שאם ליז תגיד למישהי בוקר טוב... תיפתח מלחמת עולם
לעניין ליז - נכון שהחוויה שהיא עוברת לא נעימה, אבל אני לא יכול לשכוח איך מכרה את לירון תמורת יומיים של חיוכים מצד אותה החבורה שמנהלת נגדה חרם. karma is a bitch

בטח, גם אני לא שוכחת איך גרמה בעקיפין לחרם על

לירון ואיך הסיטה נגד אורטל. אבל אני לא זוכרת שהייתה לה איזו חדווה לראות אותן סובלות. כשהיא הבינה שהיא גרמה ללינץ' על לירון היא הייתה ממש מפוחדת, היא כל כך הזמן ניסתה להתגונן. היא נכנסה לאיזשהוא מצב נפשי קשה. מה גם שלא הייתה בה את חדוות הלינץ' כמו אצל חבורת הרשע. בקיצור, ליז היא ממש לא טלית שכולה תכלת אבל חבורת הרשע זו ליגה אחרת ויש לטפל בה

רגע רק רגע

Active member
אני איתך לגמרי...

זה לא משנה עד כמה אני סולד מליז. חבורת (הק)אתי כל הזמן מנסה למצוא קורבן חדש לחרם בטענות כאלו ואחרות. אותן אני מאשים בהתנהגות בזויה. ליז נפלה לתוך המשבצת, אבל זו יכלה להיות כל אחת אחרת. הן פועלות באופן שיטתי.

אתי וליז כבר השלימו מקודם במקלחת

הן עושות טעות, הכי טוב היה בשבילן אם כל "קבוצה" היתה בשלה, בלי השלמות וחוץ מפה ושם לא מתחברות חזרה.

רגע עצוב ושמח כאחד.

טוב לליז, לפחות עד הבוקר כשאתי תתעורר ותחזור לעצמה...עצוב כי אסור לסלוח מבלי שאפילו ביקשה סליחה (והיא רחוקה מזה שנות אור)

goodpink

New member
מה שעשתה ללירון לכלכה על הבנות הטובות מה שעשת

לדניאל ואיתן הערות שהיא זורקת היא מלחיצה אותן מנסה לחפות את הדרך שלה בלבד לא קשה למצוא עדין תקווה שענת ואיילת יבינו שהן טועות ויסבירו לענבר

sivan513

New member
בסדר, אבל לבנות שנשארו היא לא עשתה כלום

חוץ מאורטל ודניאל. אז אין להן סיבה להיות רעות אליה אז ביג פאקינג דיל היא לחוצה וקצת מעצבנת, אפשר לסבול את זה הן הגזימו בטירוף, עשו ממנה איזה מפלצת

למעלה