בן - בת

• פותח הנושא khzv
  • פורסם בתאריך

khzv

New member
בן - בת

אולי משהי מכירה תרופת סבתא איך לעשות בנים יש לי 3 בנות בבית

יש כמה שיטות

דבר ראשון מבחינת תזונה יש תזונה לבנות ותזונה לבנים. זאת תורה שלמה אם זה מעניין אותך יש התייסות לזה בספר "המדריך הישראלי להריון ולידה" ובעוד אתרי אינטרנט רבים בוודאי תמצאי. חוץ מזה התנוחה בזמן סקס. נדמה לי שלבנים הכי כדאי שבעלך יהיה מאחורייך. חוץ מזה תזכרי שיש גנטיקה וכמה הזרע חזק. עכשיו תביאי בחשבון שזרע חי עד 72 שעות וביוץ נמשך 24 שעות בלבד. ז'א שאם קיימתם יחסי מין יומיים לפני הביוץ הזרע עדיין יהיה פעיל אבל כבר ייחלש ואז עולה הסיכוי לבנות. השיטה שמציעים היא לעקוב אחרי הביוץ ולפניו להמנע מקיום יחסי מין. ביום הביוץ עצמו לקיים יחסי מין ואז הזרע חזק ויש יותר סיכוי לבן. הצלחתי להסביר את עצמי? בכל מקרה, באתרים שעוסקים בהריון ולידה יש מידע יותר מפורט. בהצלחה!

Blueberry Kiss

New member
לפי משהו שקראתי פעם הזרע של

"הבנים" הוא פחות שורד וקשה לו יותר לשחות עד לביצית, לכן הוא צריך להיות כמה שיותר קרוב לביצית (כלומר חדירה עמוקה), עוד משהו זה שבשביל לקבל בת צריך לעשות שטיפות חומץ ולעלות את החומציות בנרתיק, אז בשביל בן צריך ליצור סביבה בסיסית.... לא יודעת איך, אבל זה הכיוון

ה מוזה

New member
בן או בת ../images/Emo95.gif

האם אמונות תפלות או מדע ,תרופת סבתא או אגדה איש כטוב ליבו יאמין ,העיקר שיהיה במזל טוב
צרור עצות שמצאתי בנושא להגדלת הסיכויים להולדת בן יש לקיים את היחסים סמוך למועד הביוץ שטיפת הנרתיק במי סודה לשתיה לפני קיום היחסים כוס מים בתוספת כף סודה לשתיה תיצור סביבה בסיסית הנוחה יותר לתאי הזרע הזכריים. קיימת המלצה לדיאטה על בסיס "אנטי-חומצי" הכוללת ,המנעות ממוצרי חלב, שתיה מרובה של משקאות מוגזים תה וקפה, וצריכה של בשר, דגים, אבוקדו, בננות, לימון והרבה מלח על-מנת שהדיאטה תהיה אפקטיבית יש לשמור עליה במשך כחודש לפני קיום היחסים יש הממליצים על תנוחה שבה הגבר למטה והאשה למעלה (תאי הזרע הזכריים יתגברו על כוח המשיכה בקלות רבה יותר ) ולהסבר - מכאן

אני משתגעת למה כולם מבקשים תרופות

פלא להביא בנים אף פעם לא שמעתי שמישהיא מתעניינת איך מביאים בת? מיצידי שייהיו לי רק בנות ואני בדרך הנכונה יש לי כבר 2. ואני לא מחליפה אותן בשום בןןןןןןןן!

el greeko

New member
שלא תעלבי

כי העצה שלי תישמע מתאימה לפורום סקס אבל גם השאלה קשורה לזה, כל העצות שנתנו לך הם נכונות ובנוסף על מנת להכנס להריון וללדת בן, את חייבת להגיע לאורגזמה לפני בעלך, ואז הפורקן שלו חייב להיות בתנוחה המיסיונרית וכמה שיותר עמוק, ואפילו להניח כרית מתחת לישבן שלך ולהישאר כך במשך כמה דקות, בהצלחה

למעלה