בן גביר הוא השר היחיד שמעז להתחיל בפירוק הדיפ סטייט, לכן הם מחפשים אותו כעת בכל עוז

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אתם המטומטמים

תבין עם ישראל לא חי לבד בעולם יש השלכות טובות ורעות למה שנעשה וכל עוד אנחנו בגלות וכל החזקה שלנו במדינה היא מכוח האום אז אנחנו צריכים להישמע לאום בהכל

אם אנחנו רוצים לשפר את מצבנו אנחנו צריכים להתחזק בעסק התורה ותורה לומדים רק מעוני

marabo

Well-known member
אתם המטומטמים

תבין עם ישראל לא חי לבד בעולם יש השלכות טובות ורעות למה שנעשה וכל עוד אנחנו בגלות וכל החזקה שלנו במדינה היא מכוח האום אז אנחנו צריכים להישמע לאום בהכל

אם אנחנו רוצים לשפר את מצבנו אנחנו צריכים להתחזק בעסק התורה ותורה לומדים רק מעוני
אנחנו מחזיקים במדינה מכח הקדוש ברוך הוא
ויש לו למקום הרבה שליחים.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
ודווקא בגלל שהוא מנהל את העולם ולא אתה והוא החליט שתהיה בגלות בתנאים של גלות אז זה מה שיהיה

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
א.אפשר להיות בגלות ולחיות בארץ ראה גלות יוון
ב.האום מאפשר לחיות באיזור שאני חי בו ואני אכן נמנע מלהגיע לאיזורי עימות

ג. מי שאיים בירידה מהארץ כשרצו לקחת לו את השמנת זה החרדים

marabo

Well-known member
א.אפשר להיות בגלות ולחיות בארץ ראה גלות יוון
ב.האום מאפשר לחיות באיזור שאני חי בו ואני אכן נמנע מלהגיע לאיזורי עימות

ג. מי שאיים בירידה מהארץ כשרצו לקחת לו את השמנת זה החרדים
א. שלושת השבועות אוסרות לעלות בחומה, תרצה או לא אתה חלק מהחומה, אתה מפר את השבועה.
ב. החלטה 194 של האום קובעת שעליך להחזיר לפליטים את אדמותיהם, עליך לבדוק שאינך גר על אדמת פליטים מ 48.
ג. החרדים זו קבוצה ענקית של יותר ממיליון איש, כולם איימו?

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
זה מציאות כמו שהקבה עצמו הוא לא מדרש אגדה ככה השבועות שהוא השביע אותנו הם מציאות וזה לא חוזה ביננו לבין הגויים אלא שבועות עם תנאי מאוד מסוכן ביננו לבין הקדוש ברוך הוא

marabo

Well-known member
זה מציאות כמו שהקבה עצמו הוא לא מדרש אגדה ככה השבועות שהוא השביע אותנו הם מציאות וזה לא חוזה ביננו לבין הגויים אלא שבועות עם תנאי מאוד מסוכן ביננו לבין הקדוש ברוך הוא
זו לא הלכה.
אין את זה לא בראשונים ולא באחרונים
זה שסאטמר וכל מיני חסידיות הפכו את זה להלכה זה לא מחייב אף אחד חוץ מהם.
החל מרבי יוסף קארו שהתישב בצפת המשך לרבי חיים בן עטר ועד לגאון מוילנא אף אחד מהם לא החזיק משלושת השבועות

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
הם טעו והם אכן לא עלו בחומה ולא התגרו באומות

אפילו הגאון בסך הכל שלח לפה כמה תלמידים ולא את כל עם ישראל

ואף אחד בהלכה של הראשונים לא עסק בזה

הרמבם עסק בהלכות משיח ועכשיו אנחנו לא בתקופת משיח וההוכחה שעדיין מקבלים גרים ויש הלכה שאומרת שלא מקבלים גרים בימות המשיח

נערך לאחרונה ב:

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אם הם מפרים שבועה לקדוש ברוך הוא זה עניין של הקדוש ברוך הוא איתם

כשאנחנו מפרים אז הם אכן טובחים

למעלה