בן גביר נותן עבודה, רואים את זה טוב מאוד

marabo

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
שייזהר שבשאריות הכהונה של ביידן לא יכפו על ביבי וכ"ץ לפנות בנייה לא חוקית באיו"ש.
בהיעדר מציאות כזאת אין חשש מיוחד מזה. היום גם בג"צ כמעט וכבר לא מסוגל לכפות דברים כאלו על המדינה (בין השאר בגלל צעדים שנקטה איילת שקד כשכיהנה כשרת המשפטים, אשר די עברו מתחת לרדאר).

בכל מקרה כל המעוניין לכפות פינוי בניה בלתי חוקית באיו"ש יותר ממוזמן להציע את הרעיון ולנסות זאת. בהתחשב בכך שיש בניה כזאת בשיעור של בערך 60,000:1 שנעשית על-ידי הפלסטינים (במימון אירופאי פעמים רבות) אל מול ישראלים, בכלל לא בטוח שזה רעיון רע כל כך. שנתחיל בחאן אל אחמר?

certified.woke

Well-known member
תגובה עניינית לעילא ולעילא. כמובן שאין לי מה לעשות איתה, בהיעדר כל התייחסות עניינית לדברי עליהם התיימרת להגיב, אבל עדיין, תודה לך על תרומתך העילאית לדיון ולשרשור.
זו תגובה ענינית על נסיונך לעוות המציאות ולהפוך היוצרות.
וכי מה רצית לטעון, שהעקורים הם אלה שהחריבו ביתם?
הם עשו זאת במו ידיהם מפני שממשלת זדון עמדה להטיל עליהם את עלות ההריסה ופנוי ההריסות...

Harrington

Well-known member
מנהל
זו תגובה ענינית על נסיונך לעוות המציאות ולהפוך היוצרות...
חס חלילה וחס וחס ושלום וחס ולא עלינו ממני מלעשות כדבר הזה! אתה ביקשת לאחל ל"מחריבים" שייחרב ביתם. המחריבים בימינו מה לעשות, אלו הפלסטינאים. אתה יודע, אלו שפתחו נגדנו במלחמה לפני שנה ומפעילים נגדנו טרור מזה שנות דור, מנסים להרחיב את ביתנו הלאומי והפרטי כאחד וכו'. ביתם נחרב הבוקר (אתמול) בדיוק כמו שכתבתי למעלה.

אז... מה הבעיה בדיוק?

בכל מקרה כאמור, אם תחשוק נפשך בדיון ענייני, תעדכן. לעשות כאילו הדחקות האלה הן התייחסות עניינית? אם שכנעת את עצמך, אשריך. אבל תצטרך לסלוח לי אם לא אצטרף איתך למשחק הזה בשעה זו.

certified.woke

Well-known member
חס חלילה וחס וחס ושלום וחס ולא עלינו ממני מלעשות כדבר הזה! אתה ביקשת לאחל ל"מחריבים" שייחרב ביתם. המחריבים בימינו מה לעשות, אלו הפלסטינאים. אתה יודע, אלו שפתחו נגדנו במלחמה לפני שנה ומפעילים נגדנו טרור מזה שנות דור, מנסים להרחיב את ביתנו הלאומי והפרטי כאחד וכו'. ביתם נחרב הבוקר (אתמול) בדיוק כמו שכתבתי למעלה.

אז... מה הבעיה בדיוק?

בכל מקרה כאמור, אם תחשוק נפשך בדיון ענייני, תעדכן. לעשות כאילו הדחקות האלה הן התייחסות עניינית? אם שכנעת את עצמך, אשריך. אבל תצטרך לסלוח לי אם לא אצטרף איתך למשחק הזה בשעה זו.
לא-עניני הוא שמך האמצעי...

למעלה