טוב מאוד. שימשיך כך.
שייזהר שבשאריות הכהונה של ביידן לא יכפו על ביבי וכ"ץ לפנות בנייה לא חוקית באיו"ש.
בהיעדר מציאות כזאת אין חשש מיוחד מזה. היום גם בג"צ כמעט וכבר לא מסוגל לכפות דברים כאלו על המדינה (בין השאר בגלל צעדים שנקטה איילת שקד כשכיהנה כשרת המשפטים, אשר די עברו מתחת לרדאר).שייזהר שבשאריות הכהונה של ביידן לא יכפו על ביבי וכ"ץ לפנות בנייה לא חוקית באיו"ש.
שיחרב בית המחריבים...
אתה באיחור. זה בדיוק מה שנעשה הבוקר.שיחרב בית המחריבים...
יהודי חם(*)...אתה באיחור. זה בדיוק מה שנעשה הבוקר.
תגובה עניינית לעילא ולעילא. כמובן שאין לי מה לעשות איתה, בהיעדר כל התייחסות עניינית לדברי עליהם התיימרת להגיב, אבל עדיין, תודה לך על תרומתך העילאית לדיון ולשרשור.יהודי חם(*)...
(*) חם - מבני נׂח
זו תגובה ענינית על נסיונך לעוות המציאות ולהפוך היוצרות.תגובה עניינית לעילא ולעילא. כמובן שאין לי מה לעשות איתה, בהיעדר כל התייחסות עניינית לדברי עליהם התיימרת להגיב, אבל עדיין, תודה לך על תרומתך העילאית לדיון ולשרשור.
חס חלילה וחס וחס ושלום וחס ולא עלינו ממני מלעשות כדבר הזה! אתה ביקשת לאחל ל"מחריבים" שייחרב ביתם. המחריבים בימינו מה לעשות, אלו הפלסטינאים. אתה יודע, אלו שפתחו נגדנו במלחמה לפני שנה ומפעילים נגדנו טרור מזה שנות דור, מנסים להרחיב את ביתנו הלאומי והפרטי כאחד וכו'. ביתם נחרב הבוקר (אתמול) בדיוק כמו שכתבתי למעלה.זו תגובה ענינית על נסיונך לעוות המציאות ולהפוך היוצרות...
לא-עניני הוא שמך האמצעי...חס חלילה וחס וחס ושלום וחס ולא עלינו ממני מלעשות כדבר הזה! אתה ביקשת לאחל ל"מחריבים" שייחרב ביתם. המחריבים בימינו מה לעשות, אלו הפלסטינאים. אתה יודע, אלו שפתחו נגדנו במלחמה לפני שנה ומפעילים נגדנו טרור מזה שנות דור, מנסים להרחיב את ביתנו הלאומי והפרטי כאחד וכו'. ביתם נחרב הבוקר (אתמול) בדיוק כמו שכתבתי למעלה.
אז... מה הבעיה בדיוק?
בכל מקרה כאמור, אם תחשוק נפשך בדיון ענייני, תעדכן. לעשות כאילו הדחקות האלה הן התייחסות עניינית? אם שכנעת את עצמך, אשריך. אבל תצטרך לסלוח לי אם לא אצטרף איתך למשחק הזה בשעה זו.
תודה על אמירתך הברורה. חבל, אבל לא לכולם האפשרות והכושר לדיונים עניינים.לא-עניני הוא שמך האמצעי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.