בשר גולש
מצרכים: 2 בצלים קצוצים גס שמן לטיגון 11/2 קילו קוביות בשר בקר,בגודל 3 ס"מ 3 שיני שום כתושות זרעוני קימל,מלח,פפריקה מתוקה,וחריפה 2 עגבניות קלופות,חתוכות לרבעים 100 גרם רסק עגבניות טל וטרי 4 גזרים פרוסים עבה 2 פלפלים ירוקים פרוסים 750 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים 200 גרם קבנוס טירת צבי ההכנה: 1. מטגנים מעט את הבצלים בשמן חם בסיר כבד. 2. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך בחישה,עד שהבשר שחום . 3. מתבלים ומוסיפים חצי ליטר מים רותחים,מערבבים היטב,מכסים ומבשלים כשעה. 4. מוסיפים את רבעי העגבניות עם רסק העגבניות,פרוסות הגזר והפלפלים ורבעי תפוחי האדמה, מערבבים,מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש,מכסים ומבשלים כשעה.חותכים את נקניקי הקבנוס לפרוסות עבות,מוסיפים לסיר ומבשלים דקה נוספת תוך בחישה. מתכון זה לא שלי אבל טעים. מתכון נוסף שלי. קג בשר בקר טרי חתוך לקוביות (כתף 4,כתף 8 ) 4 בצלים פרוסים 3 שיני שום כתושות 3 עלי דפנה הרבה פפריקה מתוקה אבקת מרק עוף ההכנה: לטגן את הבצלים שמזהיב לשפוך את הבשר ולהפוך מדי פעם עד שצבע הבשר משתנה לחום ,להוסיף פפריקה מתוקה הרבה מים עד גובה תכולת הבשר ,אבקת מרק עוף ולבשל שלוש שעות.-להוסיף אורז לבן ובתיאבון.