בן הזוג שלי נעלב ממשהו שעשיתי - מה לעשות?

alona b25

New member
בן הזוג שלי נעלב ממשהו שעשיתי - מה לעשות?

אז ככה..
הייתי עם חבר שלי בחופשה(אני בת 23 ובזוגיות איתו חצי שנה) , אירגן לי איתו יציאה לחופשה לכבוד היום הולדת שלי
עכשיו סתם ככה למתנה קטנה הוא צילם ומיסגר לי 2 תמונות.
אחת של שנינו ביחד , והשניה שהוא צילם אותי בבגד ים,עם הגב למצלמה משקיפה על הנוף של הים,גם יצאה תמונה ממש יפה

כמובן שאת הראשונה שלנו תליתי בחדר שלי(אנחנו לא גרים במשותף), אבל אני לא מוצאת לנכון לתלות את התמונה השניה שלי שם שאני בבגד ים,זה נראה לי קצת מטופש ולא מכבד,ההרגשה אישית שלי לא נוחה לגבי זה.
עכשיו החדר שלי הוא לא ממש עונה על המונח פרטיות. המשפחה שלי גרה בבית קטן יחסית ולצערי הרבה אנשים,גם לא מהמשפחה שלי עוברים בחדר.
יש לי שולחן למידה גדול בחדר ואחותי הקטנה לומדת שם הרבה(ביחד עם חברות שלה), מהחדר שלי יש יציאה למרפסת קטנה והמון אורחים שמבקרים אותנו עוברים לשם , בקיצור לא מתאים לי שתהיה תמונה כזאת שם,זה לא מכבד אותי

אבל הוא לא מבין את זה והוא נעלב שלא שמתי את התמונה הזאת,חבל לי שהוא לא מבין אותי , הוא טוען שהייתי צריכה להגיד לו לא למסגר תמונה כזאת ועכשיו הוא רוצה להתייעץ איתי לפני כל מתנה שהוא רוצה לקנות לי בעתיד,שזה גם נראה לי קצת מטופש , כאילו כל הביטחון ירד לו..

מה יש לעשות בעניין?

הסברת לו את מה שהסברת לנו פה?

ההסבר הזה לחלוטין הגיוני... תבטיחי לו שאת שומרת את התמונה וכאשר תעברו לגור יחד, היא תהיה תלויה בחדר השינה הפרטי שלכם.
קשה לו לקבל את זה? לא נורא, הוא יתגבר...

את צודקת והוא נשמע דרמה קווין לא קטן

ממה שהבנתי - הסברת לו מה שכתבת לנו. ואם כך הוא הדבר אז מה שצריך להדאיג אותך זה לא המתנה, אלא יותר זה שהוא ילדותי ברמות.
ולמה הוא ילדותי? כי בגלל שהוא כל כך מרוכז בעצמו ובתחושת העלבון שלא תלית את התמונה שהוא טרח למסגר (שזה נחמד, אבל תכלס מי ישמע כמה זמן ומאמץ הוא השקיע בזה) הוא לא מסוגל להבין מה ולמה זה מפריע לך. שהוא לא מבין אותך בתור אישה. וזה מה שצריך להדאיג אותך - שהוא כל כך לא מסוגל להבין אותך שהוא רוצה עכשיו להתייעץ איתך על כל מתנה.
אמנם יכול להיות שזה רק זה, אבל במקומך הייתי פוקח מעכשיו עיניים, כי זה יכול לזלוג לתחומים אחרים בזוגיות שלכם (כמו להחליט איך תתלבשי, עם מי תסתובבי וכו').
מה שאת צריכה לעשות זה לדבר איתו ולהבהיר שאת מאוד מעריכה את מה שהוא עשה ושזה מה שחשוב מבחינתך, שהוא השקיע מחשבה בזמן כדי לשמח אותך ותבהירי לו שוב למה לא תלית את התמונה. ושלא צריך להתייעץ על כל מתנה ועל כל צעד ושעל אבל אם מדובר בהשקעה גדולה או במשהו גדול, כן - שישאל קודם אם בכלל מתאים לך. אבל שיבין שתמיד יש אפשרות שהצד השני לא יאהב את המתנה או שהיא לא תתאים לו ושהוא צריך להבין את זה.
ויותר מזה, הוא צריך להבין אותך. וכן, תשאלי איך הוא מצפה לנהל מערכת יחסים זוגית אם הוא לא מסוגל להבין אותך.

A לוןA

New member
אחד נולד, לא עלינו, לפולניה.

ביום הולדתו ה-30 קנתה לו האמא מתנה- שתי עניבות- כחולה וירוקה.
בארוחת הערב רצה הבן לשמח את אימו ושם את העניבה הכחולה.
נעלבה האם- "אז אני מבינה שלא אהבת את הירוקה!!"

בקיצור- תגידי לחבר שלך שיפסיק לעשות דרמות על כלום, וכשנותנים למישהו מתנה לא בודקים אם הוא-כן-או-לא השתמש בה ואיך
שיתבגר.

DAHUJI

New member
חחח הלוואי עליי הבעיות שלך! מה זה זה?

אמנם רק גיל 23... אבל בחייאת.
שבי איתו לשיחה ותאמרי לו בדיוק מה שכתבת פה!
התמונה שלי בבגד ים, אני לא אתלה אותה על קיר שהוא חצי-ציבורי. לא מתאים לי שכל מיני אנשים יראו אותי בתחתונים וחזיה.
זה ברור לך מר חבר?
יותר פשוט מזה?

למעלה