בן הזוג שלך סובל/ ת מהפרעת קשב וריכוז? בואו ללמוד כיצד לעזור

• פותח הנושא Shamy
  • פורסם בתאריך

Shamy

New member
בן הזוג שלך סובל/ ת מהפרעת קשב וריכוז? בואו ללמוד כיצד לעזור

כיום במדינת ישראל ישנו חתך אוכלוסיה של כ5-10% של מבוגרים לוקים בהפרעת קשב וריכוז ADHD בתוכם פי 3 גברים מנשים , הפרעת קשב וריכוז מוגדרת כלקות למידה לפי הDSM (מדריך אבחון פסיכיאטרי) ומפריעה לכלל תחומי החיים ביניהם גם זוגיות . ההפרעה קשה ומפריעה לאיכות חיים ללא טיפול

אם בכל זאת נכנסו למערכת יחסים עם מישהו שלוקה בהפרעת קשב וריכוז אז הנה כתבה מעניינת על 6 דרכים לעזור לבן/ בת הזוג הלוקה בהפרעת קשב וריכוז

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4686584,00.html - לינק מלא

קראו והדיינו , מה דעתכם? נכון ? לא נכון? האם יצאתם עם מישהו עם הפרעות קשב וריכוז ולמדתם משהו על התופעה , כיצד היה לצאת עם בן זוג שכזה או להיות כרגע עם בן זוג כזה?...שתפו את דעתכם

ולסיום קריקטורה חמודה שבהחלט מתמצתת מהי הפרעת קשב וריכוז..

לי יש הפרעת קשב וריכוז

ידוע שזה אספרגר, לא יודע אם יש לי גם ADHD. היא די מפריעה לי ואני במצב מאד מיוחד, ואני גם מאד אינטליגנטי במלים אבל גם מתקשה להתרכז. אשמח ללמוד עוד על הפרעות קשב וריכוז וגם על ADHD.
&nbsp

Shamy

New member
מציעה לך לקרוא את פרויקט רוזי

הוא מדבר על זוגיות ותסמונת אספרגר

באמת בזמן האחרון

בחורות מתרחקות ממני, כבר הרבה זמן לא הייתה לי חברה ולכן אני מרגיש קצת בודד.
&nbsp

אגב לי יש סיפור מוזר

האישה שהכי אהבתי בחיים ורציתי להתחתן אתה במשך הרבה שנים הייתה סוג של מטפלת שלי, עובדת השמה, וניסיתי ליצור אתה קשר אבל זה לא הצליח ולא אהבה אותי בחזרה וזה העציב אותי מאד עד היום. היא עבדה בשבילי לפני 20 שנה במשך 4 שנים, ותמיד אהבתי אותה אהבת נפש.
&nbsp

למעלה