בן היקר, כל כך עשית לי את היום!!!

pinibs

New member
בן היקר, כל כך עשית לי את היום!!!

הי בן, יום שבת, כולם ישנים את שנת אחר הצהריים, אז פתחתי לי את המחשב במטרה לרפרף קצת בדפי הפורומים. פתאום גיליתי תגובה שלך להודעה שכתבתי לפני מספר ימים (בעניין ההילינג), ושכבר עברה לדף הקודם, וזה פשוט עשה לי כיף מאד מאד גדול. מצפה בכליון עיניים לשיעור של יום שני גם כי אני תמיד מצפה לשיעורים, גם כי ברביעי לא הייתי, ושבוע בלי שיעור קונג פו זה יותר מדי לדעתי, וגם כי להתחיל את השנה החדשה - ערב רה"ש חל ביום שני - בשיעור קונג פו זה פשוט ענק (אפשר להתאמן בטבילת תפוח בדבש בעיניים עצומות או משהו כזה, לא?). תלמידך השמח, פיני

eliii

New member
פיני פיני פיני...לא יפה לנגן לי על

מיתרי הקונפו החלודים.....תזהר אתה עוד עלול לפגוש גם אותי באחד השיעורים הבאים!!!!!
...למרות שאני לוחם הרבה יותר טוב בעזרת תיאוריות. מכיר את הסגנון "סגנון הינשוף החכם"?!
...או "הינשוף שחושב שהוא מה זה חכם פשששששיייי"......אני התמחיתי בסגנון האחרון שנים רבות...בעצם אפשר לומר שאני גראנד מאסטר....

pinibs

New member
eliii, אם אני מבין אותך נכון, אז זה

דווקא טוב שאני מנגן לך על מיתרי הקונג פו החלודים, כי בכך אולי אעזור לך מעט לשייף את החלודה מעליהם, ולבוא לשיעור על מנת לעוררם לחיים. אם אכן כך, מה טוב, ואני שמח שיש לי חלק בעניין. אם לא, גם טוב. אני מאמין שכמעט כולנו נמצאים במקום שבו נכון לנו להיות (גם אם לעיתים המקום הזה מתפרש כמקום "לא טוב" או "פחות טוב"). אני גם מאמין שצריך לתת לדברים להיות, ולא לדחוק בהם. אז אם אתה בוחר להמשיך להתמחות ב"סגנון הינשוף החכם" (
), כנראה שזה הסגנון שנכון לך כרגע, ואל תהיה מוטרד. קודם כל אתה מתמחה במשהו, שזה כבר נהדר. שנית, כשתמצה את זה תמצא את עצמך עובר להתמחות במשהו אחר, ואז גם תגלה שהמיתרים הרבה פחות חלודים ממה שחשבת! שתהיה לך שנה טובה ונפלאה, פיני

eliii

New member
תודה על התובנה פיניבס ../images/Emo45.gif ושנה ...

מתוקה ופוריה בכל הסגנונות...

יא, כן, איזה כיף!

בעוד כמה שעות אני כבר רואה אותך... לא כדאי שאלך לישון?! אתה בטח לא תרצה מדריך קונג-פו מנומנם בשיעור... שלך באהבה, בן

למעלה