בן הנדרסון ה-LW הכי טוב שראיתי

fatnoam

Active member
בן הנדרסון ה-LW הכי טוב שראיתי

ובכלל זה היה אחד הקרבות הכי מלהיבים שראיתי אי פעם. גוידה פשוט לא עובר את הסף הטכני שצריך להיות בו בשביל לעמוד עם הנדרסון בזירה... תוסיפו לזה שליטה בכל מימד ואתלטיות וסטאמינה של חייזר?! יאללה שיקבל וידרוס את אדגר כבר, ה-LW כבר לא מעניין תנו לי לראות קרב שלו עם GSP!!!!!!!

GN24

New member
שמע....

הוא באמת רמה אחת מעל גווידה(כי הוא מתאבק הרבה יותר טוב). אבל זה עדיין אותו לוחם שפטיס ניצח וצריך לראות איך העמידה שלו תהה מול אדגר שהוא הרבה יותר זריז ומדיוק מגווידה.

iratherdie

New member
3 החלטות רצוף. יאללה שיסיים קרב כבר...

אני כבר רואה את הקרב שלו עם אדגר 5 סיבובים.

elvis18

New member
קרב בקצב כמו אתמול

עם אדגר , חמישה סיבובים זה פשוט תענוג !! לא תמיד קרבות בלי פינישים הם גרועים , אני בטוח שיש הרבה קרבות עם פינישים שהייתי מחליף אותם (בשמחה)בשביל לקבל עוד קרבות כמו הנדרסון נגד גווידה שהיה אתמול ...

iratherdie

New member
עזוב אותך... אין פיניש אז מה שווה כל הטירוף

גם מול ג'ים מילר היה על הנייר קרב מדהים אבל מילר היה גמור כבר ובנדו לא סיים אותו.

elvis18

New member
ברור שפיניש זה דבר ענק לקרב...

אבל זה לא היחידי - כי אם יש קרב חרא בהיסטריה של חמישה סיבובים ואז פיניש ,לא תמיד זה מהנה כמו חמישה סיבובים מדהימים והחלטה ... בוא אני אתן לך לדוגמא את אדגר - מיינארד 2 לא היה שמה פיניש , אבל לדעתי זה הקרב הכי גדול שראיתי מהקרבות שראיתי בלייב ..זה היה פשוט אדיר !! כל מה שקרה שמה היה מעל ומעבר ... לא יכלתי לבקש יותר

iratherdie

New member
אדגר מיינרד 2 לא בליגה של ליבן אקיאמה וסילבה

נגד סונן. מסכים? אלו היו קרבות מדהימים עם פיניש. מבחינתי בכל אופן. זה ידוע שמיינארד ואדגר לא בדיוק לוחמים שמסיימים כל קרב וזה לא הפתיע אף אחד שהקרב נגמר בהחלטה. כנ"ל לגבי הנדרסון הוא מתחיל להראות לי כמו לוחם שאם אתה מגן על הגיליוטינה המעולה שלו הוא עדיין טוב אבל אין לו את מה שצריך כדי לסיים קרב.

iratherdie

New member
אני מספיד כאן את פרנקי ואני לא הראשון

אבל אני חושב שבנדו פייבוריט ברור לקחת החלטה ב-5. (צפוי, אה?) אם מישהו יסיים זה יהיה בנדו. הוא יותר גדול מאדגר פיזית והוא לא יגיע כמו שמיינרד הגיע לקרב השני, זוועה פשוט נראה כאילו הוא שפך לאגר עוד לפני הקרב. וגם עשה את החטא שפן עשה וזלזל באדגר.. יש נטיה לזלזל בו כי הוא נראה כל כך קטן. הנדרסון יהפוך את הקרב להיאבקות ומכאן זה נטו גנטיקה.

fatnoam

Active member
אני משוכנע שבנדו יאנוס את פרנקי

העמידה שלו טובה בהרבה משל מיינארד, שהסתדר עם פרנקי רוב הקרב, וגרם לו הרבה נזק בסיבובים הראשונים של שני הקרבות האחרונים. הסטאמינה של בנדו מעולה (3 סיבובים עמד בקצב המטורף של גוידה). ההאבקות שלו פנומנלית ולדעתי מרשימה יותר משל פרנקי (שגם הוא מתאבק בחסד). אני חושב שפרנקי יצליח יותר איפה שגוידה נכשל, אבל הגמישות של בנדו, משחק הקרקע שלו והיכולת שלו להיעמד מכל מצב היא יוצאת מהכלל. מצד שני, פרנקי מסתבר, אוהב להיות אנדרדוג.

welterweight

New member
אלדו צריך להתפלל שאתה טועה

אני מאמין שאדגר ייקח לו את החגורה פחות מחצי שנה אחרי שהוא יפסיד את חגורת הLW.

fatnoam

Active member
אכן קרב שאני מת לראות

אלדו היה רחוק מלהרשים עד עכשיו, אדגר המכונה יעשה לו חיים קשים!

Guetaz

New member
אל תגזים

זה שהוא היה נראה טוב מול גווידה לא עושה אותו הLW הכי טוב אל תשכח איך פלוריאן גרם לגווידה להיראות רמה מתחתיו אותו פלוריאן שפן ומיינארד גרמו לו להיראות שתי רמות מתחת ואותם פן ומיינארד שהפסידו לאדגר ברור שאין מתמטיקה ברורה בMMA אבל פרנקי הוא ברמה הרבה יותר גבוהה מגווידה וגווידה לא מדד לאדגר

למעלה