בן זוג ואתרי הכרויות

בן זוג ואתרי הכרויות

אני ובן זוגי יוצאים כמה חודשים, הכל טוב ויפה.
לפני כמה ימים חברה שלחה לי תמונה של הכרטיס של בן זוגי וכתוב שם שהוא נראה לאחונה לפני יום.

מאז הוא לא התחבר (כבר כמה ימים).

מה לחשוב ? לשאול אותו ?
למה הוא נכנס ? למה הוא לא מוחק את הכרטיס ?

לדעתי להציג את מה שאמרת

שחברה שלך ראתה שהוא עוד מתחברת ולשאול, בטון של תקשורת פתוחה לא חשדונת ועוינות.
במקרה הכי טוב הוא יטען שזה מתוך סקרנות או שטיפת עיניים, שבסטנדרטים שלי זה סביר, ובמקרה הרע זה באמת ספקות לגבי הקשר הנוכחי.
בכל מקרה, שוב, לא חיטטת ללא רשות אלא חברה הפנתה אותך, ובנוסף לתקשורת כדבר מרכזי בקשר- תשאלי.

לפעמים זה באג

לפעמים זאת חברה ממש "נשמה טובה", לפעמים יש ספקות כמו לכולם, וגם לך.
אז הוא נכנס אולי להסתכל רק בכרטיס שלך כדי להזכר מאיפה הוא הגיע אז ולמה, אל כמה חודשים ביחד איתך. מה לחשוב? לשאול? למה? למה לא? האמת נמצאת אי שם!
&nbsp
אם היא שלחה ולא רוצה להתנדב גם לעזור ולשאול אותו בעצמה אולי כדאי שתחסמי אותה קצת מהחיים של שניכם ביחד ותעבדו על האמון כדי שתהיו מספיק חזקים לשאול כזה דבר
אחד את השני.

Naama331

New member
באג? באמת? אתה רציני?

ואני ממש לא מתגעגעת לתקופה זו.... לפעמים מתגעגעים לחיי הרווקות ורוצים לראות מה נשאר מאחור... אולי יש מישהי יותר טובה..?

זה גם קורה

(שלפעמים אני רציני), וכן, ואולי החברה הזאת סתם %%#^? גם זה קורה...
אם את לא מתגעגעת לתקופה הזאת ואין לך מה לתרום לדיון חוץ מלהגיב למישהו שהגיב...
אולי אל תגיבי.

Nirwood

New member
גברים לא נכנסים סתם לאתרי הכרויות...

בטח לא אחרי שהם נכנסים לקשר של מספר חודשים.

הוא כנראה משועמם מהקשר ומחפש אופציות נוספות.

אולי הוא אפילו מתכתב עם נשים אחרות.

אם את חוששת שהוא בוגד בך, או לחילופין מדבר עם נשים אחרות, אולי כדאי לך לנסות להתחיל איתו עם פרופיל אחר ולראות איך הוא מגיב.

Shamy

New member
אני הייתי מדברת באופן עקיף

כלומר לומר משהו בסגנון של...ואו אני שמחה שיצאתי מהאתר ההוא עכשיו שיש לי אותך ולחייך ואז לשאול משהו כמו גם אתה מרגיש כך? ...ותראי מה התשובה אם הבן אדם את רואה שהוא יעביר נושא או יסתיר את העובדה שהוא עדיין מסתובב לו באתר אז קיבלת את התשובה שלך באופן שלילי ואם הוא יענה בצורה חיובית משהו כמו שהוא עדיין שם והענינים ביניכם מעולם לא נחתמו על בלעדיות גם כך קיבלת את התשובה...אני פשוט אומרת מניסיונות עבר שלי הכלל האישי שלי הוא אחרי 4 פגישות כן לשאול על האם אנחנו מקפיאים באופן הדדי את הכרטיס ונותנים לבן זוג החדש פוטנציאל ב100% או שלא..זה משדר הרבה רצינות ומי שלא רציני מספיק היה טורח להגיד כך ש4 דייטים זה בדכ נראה לי מספיק זמן לקבל קצת מכוון לעצמך בין האם אתה רוצה לתת לאדם החדש צ'אנס או לא.

albundy3

New member
אף גבר לא יקפיא את הכרטיס שלו אחרי 4 פגישות

זה לא משדר רצינות, זה משדר שאין לו עוד אופציות והוא לא כל כך מבוקש. זה כמו שתעברי תהליך מיון למקום עבודה בכמה שלבים ובאותו הזמן תפסיקי לחפש מקומות אחרים. בסוף את יכולה להשאר בלי כלום, זה לא רע לכשעצמו להשאר בלי כלום אבל לפעמים מרגישים ככה שסתם מבזבזים את הזמן בהמתנה במקום לבדוק אופציות נוספות.

Shamy

New member
עובדה שכן

חוויתי ראיתי והייתי במספיק מקרים לומר שאחרי 4-5 פגישות מאוד מקובל לבקש ולברר איפה הציפיות שלך לעומת החצי השני.ואני הייתי באתרי הכרויות לא מעט שנים! כך שזה עצה מניסיון וממקור ראשון !

ELLA1992

New member
אולי הוא נכנס כדי לנסות למחוק את הכרטיס(מנסה להיות אופטימית)

אל תדאיגי את עצמך בלי שיש לך סיבה אמיתית ומוחשית, מציעה לך פשוט לשוחח עמו ולשאול אותו באופן רגוע ונינוח, בלי לתקוף או להאשים

שאלי אותו לא כדאי לך להמשיך

להרגיש את מה שאת מרגישה ולחשוד בו. הכי טוב שתדברו על זה.

OrenShechter

New member
מניסיון אני מציע לדבר

דברי איתו בצורה רגועה וקלילה, תגידי לו שחברה שלך ראתה שיש לו כרטיס פעיל באתר X (את לא חייבת להזכיר שהוא נכנס אתמול) ותני לו לדבר. אם הוא רציני לגבייך הוא יסגור את המנוי או יפסיק להכנס. מניסיון אישי, שיחה קלילה עושה עבודה הכי טובה ולשמור בבטן רק מלבה את האש.

שילת281

New member
לדעתי

לא להסיק מסקנות מפעם אחת שהוא נכנס לשם.. לפעמים סתם משעמום או הרגל נכנסים.
אפשר לבקש מהחברה לבדוק באיזה תדירות הוא נכנס.....
לא יודעת מה טיב היחסים בניכם ועד כמה הקשר העמיק...לא הייתי אומרת כלום (!) עד שהקשר הופך לרציני ועמוק

למעלה