בן זוג שטס עכשיו כדי להיות עם זונות

הי
אני נמצאת בזוגיות פתוחה כמעט שנה, במהלך הזוגיות העליתי פעם אחת את הקושי שלי בזה שהוא מפלרטט עם בחורות בטלגרם אבל הגענו להסכמה שאם הוא רוצה לשכב עם בחורה הוא שואל אותי וכנל אני.היה פעם אחת ששכבתי יומיים ברצף עם גברים אחרים וביום השלישי הוא לא הסכים יותר בגלל התדירות. אני בת 24 והוא בן 26 . בעצם הקשר שלנו מעבר לאהבה והערכה והחיבה שיש,אנחנו שוכבים שכשאנחנו מתראים כי לא גרים באותו עיר, לפני חודשיים הוא סגר כרטיס טיסה עם חבר שגם אוהב זונות לעשות הרבה סקס בחול עם זונות,מה שלא יוצא לנו הרבה לצרף שלישיה או זוג כשאנחנו ביחד...טכנית אף פעם זה לא קורה,ואולי לכן הוא החליט שהוא רוצה לטוס לשבוע שבו הוא יזדיין עם מלא זונות ויהיה מסופק.
היום שלחתי לו הודעה שאלתי אותו היית כבר עם בנות? ברור.כמה? הרבה. ברגע הזה נפל לי האסימון שהוא פשוט חוגג עם זונות כל הלילה והיום ואני פה בארץ יכולה אמנם לשכב עם אחרים אבל לא בא לי כל כך... החשק ירד... באותה שנייה שהוא כתב שהוא היה עם הרבה בנות חשבתי מה לכתוב לו....
לכתוב -טוב. -הוא יחשוב שזה לא בסדר מה שהוא עושה.
לכתוב יופי אני שמחה-זה מפרכן לו ונותן תחושה טובה על מה שהוא חוגג עכשיו.
שאלתי את עצמי מה מונע ממני לכתוב לו-יופי,והבנתי שקשה לי שהוא יבין שאני שמחה שהוא מזדיין עם מלא זונות.ואני לאהרוצה שיבין את זה.
מצד שני לכתוב לו -טוב-יתן לו הרגשה חרא ויהרוס לו את כל הטיול.
אמרתי לעצמי ,תכתבי לו יופי,ובכך תתני לו להרגיש שמה שהוא עושה זה בסדר ושטוב שהוא נהנה וככה אולי כשהוא יחזור לארץ הוא ירגע . לתת לו לגיטימציה על המעשים שלו כי אני לא רוצה שירגיש חרא והקשר שלנו יתפורר.
מה שקורה בעצם ביום יום שלו-הוא קם בבוקר עובד במפעל שלו,יש לו מלא על הראש-עסק עצמאי.חובות בלאגנים עם ההורים ולא יוצא לו להזדיין עם אחרות .אם הוא נמצא אצלי כמובן שמזדיינים ונהנים ומדברים ויש בינינו הרבה מעבר לסקס. ואם אני באה אליו כנל.
השאלה שלי- מה יקרה אם אני אגיד לו שלא מתאים לי זוגיות פתוחה.לא רוצה שיזדיין עם עוד בנות.אני מפחדת לאבד אותו ואת האהבה היחידה שיש לי.אין לי הורים ומשפחה ואני גרה לבד .החיים שלי יתרסקו אם אני יפרד ממנו. מצד שני,לפעמים גם לי בא להזדיין עם מישהו אחר,כי בא לי לגוון וכי לא תמיד הוא מספק אותי.
וגם אם אני אפרד,מי יודע אם אמצא בן זוג שיספק אותי 100% ולא ארצה חהזדיין עם אחרים? הסיכויים קלושים שאמצא מישהו מלבד הסקס שיתאים לי מכל הבחינות וגם סקס טוב ומספק.
מה דעתכם? אשמח לדעות מקצועיות.

את היית רוצה לשכב עם הרבה גברים כמו שהוא שוכב עם הרבה בנות אחד אחרי השני? תחשבי קודם על זה אחר כך תחליטי

in bal1

Well-known member
זוגיות פתוחה זה לא בהכרח לשתף אחד את השני עם כל מי שאת שכבת ועם כל מי שהוא שכב.
איך אומרים? " מה שלא יודעים לא כואב"

למעלה