את שואלת מה הפוטנציאל לזוגיות, והתשובה היא שקיים פוטנציאל ואפילו טוב... אך את צריכה להגיע להחלטה אם זוגיות אכן חשובה לך בחייך כרגע, את נוטה לצאת עם בני זוג מתוך ראיה של קלילות, קשרים לא מחייבים שנועדו לצורך בילויים והנאה של רגע... את צריכה להתמקד יותר במטרה העומדת לנגד עינייך ולהחליט שבאם את אכן מעוניינת בבן זוג קבוע, ויצירת מערכת יחסים מבוססת - ללכת על כל הקופה ולא לפחד. אס הגביעים קורא לך לקחת את עצמך בידיים ולא לפחד להתאהב, לא לפחד מהריגושים שאהבה יכולה לגרום לך, ההסכמה שלך ללכת עם כל הלב תוביל אותך בסופו של דבר למקום בו תראי תוצאות בשטח, התחלה של קשר מבטיח ומבוסס. את מוטרדת ומתלבטת, נמצאת בצומת דרכים בה עליך לבחור את דרכך מעתה והלאה, נראה לי שהפחדים שלך קשורים בילד שלך יותר מאשר בך... את אולי חוששת שקשר עם בן זוג קבוע יפגע איכשהו במערכת היחסים שלך עם בנך. הסביבה רואה את החוסר שלך במערכת זוגית קבועה המבוססת על רגש ואהבה. קלפי העתיד מלמדים על דשדוש במקום, מתוך חוסר יכולת להגיע להחלטה. את מופנמת ושומרת את רגשותיך לעצמך, פוחדת להפתח כנראה מתוך אכזבות בעבר... ... יקירה, הפוטנציאל פתוח עבורך, את יכולה להגיע לתחילתו של קשר טוב בשנה הקרובה - אבל זה תלוי רק בך וההחלטה צריכה להגיע ממך. מאחלת לך כל טוב
מה זה בדיוק רומן אפלטוני? או שזה רומן או שזו ידידות... או שאני טועה?
לגבי הקשר הספציפי הזה אולי כדאי לפתוח פריסה נוספת... תשאלי: מה הפוטנציאל הזוגי (או איך שתקראי לו) שלי עם x בחצי שנה הקרובה? ואם את מעוניינת להפוך קשר זה ליותר מאפלטוני, אולי תשאלי: מה עלי לעשות על מנת לקדם את הקשר הזוגי שלי עם x בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום
פרסתי פריסה נוספת ושאלתי מה עלי לעשות על מנת לקדם את הקשר הזוגי שלי עם ק בחצי שנה הקרובה ? התוצאה 1. חמש חרבות 2. 3 מטבעות 3. קיסרית 4.שני גביעים 5.ארבע חרבות 6.חמישה גביעים 7.שלשה מטות 8.ירח 9.יום הדין 10.נער הגביעים- סכום תודה
היכנסי לאתר הפרישות של אורי רז וביחרי פרישת שאלה. שם בחרי ב-7 קלפים, כשקלף הסיכום יוצא אוטומטית. רשמי אותם לפי הסדר מימין לשמאל (כמו שכותבים את השאלה בעברית), ורשמי לנו גם את קלף הסיכום.
שאלתי מה עלי לעשות עלמנת לקדם את הקשר הזוגי עם ק בחצי הנשנה הקרובה? תוצאות הפריסה: מלך טבעות ,ששה מטות , שמש ,עשרה גביעים ,נער המטבעות ,תשעה גביעים , נזיר. סכום- אביר המטבעות