בן חורין שלום:)

lilkimy

New member
בן חורין שלום:)

אשמח מאוד, זה ממש יעזור לי אם תוכל לראות בכתב ידי אם מתאים לי מקצוע הכלכלה ???????????????????????????????? ואם תוכל לתת לי גם קצת פרטים על המקצוע תודה:)

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה ללילך

תנסי ללחוץ דאבל קליק על הקישור הבא: http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=b-2237&read=&alias=dbr&redir_flag=

Artboy

New member
בן חורים שלום, בקשר להודעה שלה...

אשמח אם תרשום מה צריך לדעת על לימודי כלכלה. מצטרף לשאלתה, גם לי אותה בעיה עם מ"מ וגם אני מעוניין לדעת כמה מ"מ צריך בתכל'ס בלימודי התואר. אשמח אם תענה בכלליות ותציג את תשובתך לגבי שאלתה....

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לימודי כלכלה

לימודי כלכלה הם לימודים עיוניים וכלליים. במה אתה רוצה להתעסק ספציפית בתחום הכלכלה?

Artboy

New member
היי בן-חורין

בן-חורין שלום אני עדיין לא יודע, אך אני מתעניין בייעוץ,שיווק,השקעות,נדל"ן ועוד הרבה תחומים מהכלכלה, אך מרתיע אותי מאוד שאצטרך ללמוד מ"מ להשגת התואר. מה דעתך? מנסיונך האישי, אנשים ש"שונאים" מ"מ יכולים להסתדר היטב בתחום הכלכלה?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תגובה

לדעתי יש אפיקים רבים שניתן לפנות אליהם בכלכלה. על מנת לא להטעות אותך, תנסה לשאול גם בפורום סטודנטים.

Artboy

New member
סבבה אני אכנס לשם, עוד שאלה לי אליך

אני גם מתעניין מאוד בתחום של גיאוגרפיה וסוציולגיה ואנתרופולגיה(תואר), מהם המקצועות שאוכל לעסוק בהם לאחר סיום התואר בנושאים הנ"ל?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
הוראה או להמשיך ללמוד

את יכול לעשות תעודת הוראה או להמשיך ללמוד לתארים מתקדמים ולעסוק במחקר. אתה גם יכול לעשות תואר שני במשאבי הטבע ולהתעסק בשימור (בתנאי שעשית תואר ראשון בגיאוגרפיה).

למעלה