בקשר ליהודה בן חמו !
טוב אז קודם כל ברכות לבביות לראש העיר המעלף שלנו ואתם בסוף תבינו תקטע של המעלף (יענו ג'ודי ניר מוזס) לא משנה אני מכיר את יהודה עבדתי איתו בזמן שהייתי יו"ר נוער אומר לא לסמים בכ"ס, הבנאדם עזר לכל כך הרבה אנשים מהבחינות שאני ראיתי למשל שזה גמילה מסמים ומסגרות למכורים ותמיכה.. מדהים מה שהוא עשה. מעבר לזה הוא גם עזר לאנשים שהיו להם בעיות הקשורות בדיני עבודה. אחד מהם זה אני, שאיזה אחד מכפר סבא מפגר שעבדתי אצלו במכירות לא שילם לי משכורת כי הוא בקשיים כלכליים... (לחנות קוראים סמרינה משהו כזה בכפר סבא באזור תעשיה אז אל תקנו מהם) בכל אופן יהודה דאג שאני אקבל את הכסף אחרי שמאמציי נואשו. בכל אופן הוא באמת תותח, יש לו תכונות של מנהיג. עוד לפני שהוא התמודד תמיד אמרתי שהוא הקלינטון של כפר סבא (בלי הקטע שאיזה יהודיה מעלפת יורדת לו מתחת לשולחן, אני לא חושב שהוא "יורד" לרמות האלה) ... בכל מקרה...הוא אדם טוב, מסוג האנשים שתסתכל עליהם ולעולם לא תבין איך תצליח להתעצבן מהם אי פעם כי הם כל כך אנושיים חמים וכאלה שאפשר לסמוך עליהם. שיט פתאום קלטתי משהו. הייתי צריך לעשות לו את הקמפיין עם כל הדברים המעלפים שאני אומר עליו. טוב נו. נו טוב. ניר