רוצה להעביר לכמה עציצים, להפריד בצלים, מה בענין השקיה לאחר ההעברה?
M mיטלמן Well-known member 1/9/24 #1 רוצה להעביר לכמה עציצים, להפריד בצלים, מה בענין השקיה לאחר ההעברה?
H Hadar 169 Active member 2/9/24 #2 נכתב ע"י mיטלמן: רוצה להעביר לכמה עציצים, להפריד בצלים, מה בענין השקיה לאחר ההעברה? לחץ כדי להרחיב... להשקות עד לנגירה של המים מהתחתית
נכתב ע"י mיטלמן: רוצה להעביר לכמה עציצים, להפריד בצלים, מה בענין השקיה לאחר ההעברה? לחץ כדי להרחיב... להשקות עד לנגירה של המים מהתחתית
M mיטלמן Well-known member 2/9/24 #3 הרבה תודה, ולאחר מכן, עד שיבקעו העלים מהבצל? להשקות? להשאיר ללא השקייה? בשלב זה אני לא משקה, (כמו את החצבים בגינה), תודה רבה.
הרבה תודה, ולאחר מכן, עד שיבקעו העלים מהבצל? להשקות? להשאיר ללא השקייה? בשלב זה אני לא משקה, (כמו את החצבים בגינה), תודה רבה.
H Hadar 169 Active member 3/9/24 #4 נכתב ע"י mיטלמן: הרבה תודה, ולאחר מכן, עד שיבקעו העלים מהבצל? להשקות? להשאיר ללא השקייה? בשלב זה אני לא משקה, (כמו את החצבים בגינה), תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... להשקות כשמצע הגידול מתייבש
נכתב ע"י mיטלמן: הרבה תודה, ולאחר מכן, עד שיבקעו העלים מהבצל? להשקות? להשאיר ללא השקייה? בשלב זה אני לא משקה, (כמו את החצבים בגינה), תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... להשקות כשמצע הגידול מתייבש