בן טל-שחר,

אולי

New member
בן טל-שחר,

(הייתי אומרת שהשתלטת פה על הפורום... סתם.. השינוי רק לטובה.) אז ככה. עוד לפני חילופי הדברים המגוחכים-מה בינינו... ובעקבות קריאה קפדנית של כל דבריך (המרתקים, ללא ספק,) עלתה בי שאלה. (קטנונית, אולי, אבל בכל זאת - ) שמתי לב שאתה נוהג לחתום את דבריך במילה "באהבה" (או לעיתים בתרגום "LOVE"). אז אני מניחה שאתה דבק באהבתך כלפי כל הברואים כולם, ומכאן הקלות בה אתה מוסר את אהבתך לכל מי שכותב. (אין ספק שזה דבר קשה ביותר, לאהוב הכל מכל) - (ותקן אותי אם טעיתי בהשערתי). ועכשיו לשאלה עצמה - האם אתה חושב שהאינטרנט אכן מעביר רגש כזה? או, ליתר דיוק - האם אתה יכול להעניק רגש כזה או אחר כלפי מי שאינך רואה, אינך מכיר, אינך "חי" את קיומו? (וואי, זה ממש נשמע מתוסבך, אני מקווה שהבנת את כוונת שאלתי... - בכל מקרה אם יש צורך להסבר מפורט יותר(מה שאכן היה בהודעה המסכנה שכתבתי ונמחקה...) אשתדל לפרט יותר). ו..מצטערת אם אני גולשת מנושא הפורום, אבל הרי נראה שמימלא בזמן האחרון נושא הפורום התרחב וגלש להרבה נושאים שונים, אז יסלח לי מנהל הפורום היקר...

אני לא יודע, אולי.

אני כותב כפי שאני מרגיש. לא התעמקתי בזה. ברגע זה, למשל, אני מעוצבן וכועס ומתוסכל, בין היתר כי כואבת לי נורא השן ואני פוחד מההשתמעויות של זה. באהבה, בן

למעלה