בן כיתה שלי התאבד אאני עדיין לא מאמינה
A Another Girl New member 23/9/03 #2 אוי ואבוי.... מצטערת וחיבוק(האייקון המחייך לא מתאים כאן...) היה ידיד קרוב שלך?
T tin ker bell New member 23/9/03 #3 לא בדיוק ידיד קרוב.. פשוט הכרנו כל החיים.. היו עליו המון כתבות...
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 23/9/03 #6 אמאל'ה ../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif../images/Emo16.gif אני עדיין לא תופסת איך מישהו יכול לעשות דבר כזה? למה הוא התאבד? מה קרה לו? יהי זכרו ברוך
אמאל'ה ../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif../images/Emo16.gif אני עדיין לא תופסת איך מישהו יכול לעשות דבר כזה? למה הוא התאבד? מה קרה לו? יהי זכרו ברוך
T tin ker bell New member 23/9/03 #8 הכתבה על מותו.. הינה הכתבה חשוב לי להבהיר.. האח לא אשם בכלל, גם לא האבא
T Teddtbear New member 24/9/03 #17 זה עצוב.. זה עצוב שבן אדם מחליט לגמור את חייו בגיל כל כך צעיר.... ואולי באמת היו לו בעיות נפשיות? מי יודע?.... אבל להתאבד בגלל ריב???? זה לא נורמלי!! טוב אנחנו חיים בעולם לא נורמלי אז אי אפשר לצפות מהאנשים להיות נורמלים... אל תיקח את החיים ברצינות... ממילא לא תצא מהם חי
זה עצוב.. זה עצוב שבן אדם מחליט לגמור את חייו בגיל כל כך צעיר.... ואולי באמת היו לו בעיות נפשיות? מי יודע?.... אבל להתאבד בגלל ריב???? זה לא נורמלי!! טוב אנחנו חיים בעולם לא נורמלי אז אי אפשר לצפות מהאנשים להיות נורמלים... אל תיקח את החיים ברצינות... ממילא לא תצא מהם חי
A Another Girl New member 23/9/03 #10 ../images/Emo16.gif תנחומיי...אני יודעת שזה שוק וכואב....אנחנו איתך.
ב ביטלמן New member 23/9/03 #13 וואוו... תנחומיי... ../images/Emo16.gif אני חוויתי חוויה דומה ידיד טוב של אחותי התאבד רק שהוא תלה את עצמו... אחותי היתה מאוד עצובה הייתי די המום מתי ששמעתי את זה תנחומיי...
וואוו... תנחומיי... ../images/Emo16.gif אני חוויתי חוויה דומה ידיד טוב של אחותי התאבד רק שהוא תלה את עצמו... אחותי היתה מאוד עצובה הייתי די המום מתי ששמעתי את זה תנחומיי...
ב ברווז גומי New member 24/9/03 #16 ../images/Emo16.gifאויש...אני מצטערת... ואם את צריכה משהו...אני כאן... 214592294
T tin ker bell New member 24/9/03 #18 תודה לכולם.. ../images/Emo16.gif ההלוויה מחר... אני עדיין לא מאמינה.. האייסיקיו שלי: 203552769