בן כספית קרא לה: אורן חזן של הליכוד בן ימינו

eקא זו או

Well-known member
שווה לפעמים לדעת ביוגרפיה של אדם ע"מ להבין את עוצמת ה"טירוף" שאוחז בו:
מקור הרעל של טל״גו…
(הזכויות שמורות לויקיפדיה):
בשנת 2012 הגישה גוטליב מועמדות לשיפוט אך נפסלה במרכז הערכה למועמדים על סעיף "מזג שיפוטי".
בשנת 2015 התמודדה לראשות לשכת עורכי הדין בישראל כנגד אפי נווה והייתה האישה הראשונה שהתמודדה לתפקיד זה. היא הגיעה למקום האחרון עם 4.8% מהקולות.
בשנת 2020 הגישה מועמדות לתפקיד פרקליטת המדינה, אך לא נבחרה לתפקיד.

Harrington

Well-known member
מנהל
מקור הרעל של טל״גו…
בשנת 2012 הגישה גוטליב מועמדות לשיפוט אך נפסלה במרכז הערכה למועמדים על סעיף "מזג שיפוטי".
בשנת 2015 התמודדה לראשות לשכת עורכי הדין בישראל כנגד אפי נווה והייתה האישה הראשונה שהתמודדה לתפקיד זה. היא הגיעה למקום האחרון עם 4.8% מהקולות.
רק נציין לחובבי ז'אנר האמת והעובדות, שהגשת המועמדות בשני המקרים האחרונים לא נעשתה מתוך ציפיה לזכות בתפקיד, אלא מתוך אמירה עקרונית שהמועמדת ביקשה להעביר במועמדותה.

כך או אחרת, שרשור שמתחיל בבן כספית לא יכול להיחשב רציני יתר על המידה ממילא, כך שאין הרבה מה לצפות לדיווח שהינו אמת גרידא (ונא לא להבין מההתייחסות רק לחלק מהדברים שהשאר הם אמת לאמיתה) :).

שחר 676

Well-known member
מקור הרעל של טל״גו…
פרקליטה מבריקה שקשה מאד להתמודד מולה.

כולנו יודעים עד כמה מערכת המשפט מוטה.....גוטליב מאתגרת אותה. על כס השיפוט רוצים לראות את "אנשי שלומנו"...אז אין מה להתפלא.

שים לב שהחונטה המשפטית המטונפת שהשתלטה עלינו באופן סמוי הפכה להיות דיקטטורה גלויה ואני מאד מרוצה שכן להערכתי , במוקדם או מאוחר הם יבינו שיש מגבלות לכח המוחלט שהם שדדו לעצמם.

דורי 1981

Well-known member
אל תמצא תירוצים. לא התקבלתי ללימודי תזה באקדמיה ואני לא מחפש לשרוף את הבניין ולרצוח את הנשיא. היא פשוט משוגעת.

evglev1

Well-known member
מנהל
הבעיה אינה טלי גוטליב אלא כל מי שנותן לה ג'וב.
מה לא רואים שהיא מופרעת?
גם על מירב מיכאלי רואים שהיא מופרעת אבל השמאל היה מאושר עד הגג כשהיא הצטרפה למפלגת העבודה. ואני חייב להודות שגם אני שמחתי שהיא הורידה את מחיר התחבורה הציבורית כשרת תחבורה של ממשלת האנדרדוגיס.

דורי 1981

Well-known member
גם על מירב מיכאלי רואים שהיא מופרעת אבל השמאל היה מאושר עד הגג כשהיא הצטרפה למפלגת העבודה. ואני חייב להודות שגם אני שמחתי שהיא הורידה את מחיר התחבורה הציבורית כשרת תחבורה של ממשלת האנדרדוגיס.
מיכאלי קיבלה זר פרחים מנתניהו, שכן בזכות התעקשותה היא נתנה לו את ראשות הממשלה על מגש של כסף. היא מחבלת יהודייה עם דם על הידיים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אל תמצא תירוצים. לא התקבלתי ללימודי תזה באקדמיה ואני לא מחפש לשרוף את הבניין ולרצוח את הנשיא. היא פשוט משוגעת.
אולי התרנגולת קדמה לביצה, אולי היא לא התקבלה דווקא כי עמדותיה הם של רפורמות מא' עד ת' ובמערכת ולא שהיא פיתחה עמדות כאלה בגלל שהיא לא התקבלה?

דורי 1981

Well-known member
אולי התרנגולת קדמה לביצה, אולי היא לא התקבלה דווקא כי עמדותיה הם של רפורמות מא' עד ת' ובמערכת ולא שהיא פיתחה עמדות כאלה בגלל שהיא לא התקבלה?
אז הפרקליטות אשמה שגוטליב משוגעת? טיעון מעניין...

שחר 676

Well-known member
היא מאד שפויה ומבריקה.

היא מעולם לא הסיתה לאלימות....אתה בהחלט הסתת לאלימות.

jackie111

Well-known member
היא מאד שפויה ומבריקה.

היא מעולם לא הסיתה לאלימות....אתה בהחלט הסתת לאלימות.
לא, היא שה מופרעת.
אני מאחל לך להיות נשוי לאשה עם מנטליות כזאת.
אתה יודע מה? לא אתעלל בך אני לא מאחל לך שהיא
תגור לידך.

שחר 676

Well-known member
לא, היא שה מופרעת.
תגור לידך.
אני חושב שהיא ממש סקסית אבל בלי שום קשר.

היא משפטנית מרשימה מאד פי אלף יותר מקצועית מהיועמשית אשר אין לה ניסיון מקצועי פלילי.

החונטה (שלטון הצללים של השמאל) מנסה להלך עליה אימים אך כמו שאתה שם לב היא לא סופרת אף אחד ממטר וזאת מפני שבניגוד לאחרים היא מעניקה כבוד למקצוע בו היא עוסקת.....היא לא עושה מהחוק צחוק , היא מצטטת ממנו ולא מאפשרת לאלו שרוממות החוק בגרונם לעשות ממנו פלסטלינה.

הדיפ סטייט שלכם בלחץ וככל שהלחץ מתגבר הם הופכים להיות יותר ויותר אלימים.

להערכתי בינתיים הממשלה לא תגרר למלחמת רשויות - לדעתי הם יחכו עד שרונן בר יעוף וזה לא יקח יותר מידי זמן ואז יעשו סדר מופתי בשב"כ שיהפוך להיות גוף א פוליטי ואז בהנחה וחמאס יוכרע סופית והמלחמה תסתיים אז הממשלה תהיה בשיא כוחה מה שיאפשר לה לסרב לבצע צו מופרע כלשהו של בג"צ ולגרום בכך להתנגשות רשויות.

לעניות דעתי ברגע בו צה"ל , שב"כ ומשטרת ישראל יהיו גופים א פוליטים אזי שלטון הצללים שלכם יהיה בסכנה מוחשית אמיתית.

דורי 1981

Well-known member
לא, היא שה מופרעת.
תגור לידך.
יש הפרדה בין גברים לנשים בבתי משוגעים? בכל מקרה, על שם גוטליב צריך לקרוא מוסד אשפוז. די לאפליה נגד נשים.

למעלה