בן לאם חולת טי-זקס

guypele

New member
בן לאם חולת טי-זקס

שלום קוראים לי גיא, אני בן 20 ומתמודד עם מחלתה של אימי. הייתי מעוניין מאוד ליצור קשר של תמיכה והבנה עם בנים בנות בגילי המתמודדים עם קושי דומה. מי שיענה להודעה מוזמן להשאיר אי-מייל.

נלי.

New member
היי גיא

מנהלת הפורום לצערה תקועה ללא מחשב אבל ברגע שיסתדר או תוכל למצוא דרך ליצור קשר היא צעשה זאת. אנא קח לתשומת ליבך כי ידוע לה כי אתה נמצא בפורום. נמסר ע"י רומי מנהלת פורום טרשת נפוצה.

RomiVais

New member
תודה לילכי - חולה עלייך!!! ../images/Emo23.gif

RomiVais

New member
היי גיא - ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif

אני בת 21 וגם אצלי, אמא שלי חולה. אני אשמח להיות לך לעזר בכל מה שרק אפשר. יש לי מעט בעיות עם המחשב והמייל שלי, אבל ברגע שיתוקן הכל, המייל שלי הוא [email protected] וכולם תמיד מוזמנים לכתוב לי. באיזה מצב אמא שלך? איך היא מרגישה? מאחלת לה את כל הבריאות שבעולם ולך - את הכוח והסבלנות והאהבה להתמודד עם זה. אני אשמח אם תישאר איתנו שיהיה לך בינתיים ערב נפלא ונהיה בקשר רומי

guypele

New member
היי רומי

שמחתי לשמוע ממך. מה שחשוב יותר מהכל זה מי שיבין אותך כשאתה אכול רגשות אשם שאתה צעיר ובריא ונהנה באותם רגעים שיכולת להיות ליד האדם שזקוק לך... מה עושים אם הדילמות שעולות - להשאר בבית למרות שזה נורא ושוחק או "לברוח" לעיר אחרת... בימים אלו ממש חנכתי אי-מייל (האינטרנט מתארח בביתי ממש מעט זמן): [email protected] כך שאת יכולה לחזור אליי גם בזמן שהמחשב שלך מנסה להסגר על עצמו...

RomiVais

New member
../images/Emo39.gif אהלן גיא ../images/Emo39.gif

אז אני בכל זאת עושה הכל כדי להיות פה...
אני עדיין לא יכולה לכתוב לך מייל, אבל מקווה שאוטוטו.... אני בהחלט מבינה את מה שאתה "אומר". אני בחרתי בזמנו בדרך מסויימת, אבל אני לא יכולה להגיד בוודאות שזו הדרך הנכונה לכולם. אני כל כך מזדהה איתך. ממש מדהים!!! זו פעם ראשונה מאז שנפתח פורום זה שאני נתקלת במי שבמצב כמו שלי. מעציב מצד אחד כמובן - אך טוב לא להיות לבד, נכון?
לדעתי הדרך הכי טובה היא בעצם לא לבחור בקיצוניות. לנסות עד כמה שאפשר לשלב את הדברים. לא לשכוח את עצמך בדרך ובו שמנית לעשות עד כמה שאתה יכול בשביל "האדם שזקוק לך". גם אני חשבתי לעזוב את הבית ולעבור לעיר אחרת ובסוף אני החלטתי לדחות את התוכניות הללו לטיפה יותר מאוחר. ספר לי עוד קצת על עצמך... אתה חושב לעזוב את הבית? מה הדילמות? מה עוצר אותך? באיזה מצב אמא שלך כיום? יש לך אחים/אחיות? מאחלת לך ולכל משפחתך סוף שבוע נפלא ביותר ואת כל הבריאות שבעולם מכל הלב רומי

למעלה