בן לבוס.

אורט על

New member
בן לבוס.

שלום, אני בת 18, עובדת אצלו כבר 9 חודשים, הוא משלם לי ממש טוב (25, ש"ח לשעה), והוא מצ'פר אותי הרבה פעמים. אני בקשר די טוב איתו, אני מספרת לו ממש כמעט הכל ( הוא כמעט כמו אח, אבא, פסיכולוג...) הוא עובד מול אבא שלי (בזכות אבא שלי התחלתי לעבוד אצלו), והם ממש חברים טובים, שותים מידי פעם קפה ביחד, אוכלים , מדברים, עוזרים אחד לשני וכו'. הוא ממש תרם רבות לאישיות שלי, שיפר אותי מבחינה חברתית- תקשורתית (הייתי ממש סגורה ושתקנית- וחל בי שינוי עצום) בזכותו קנו 'לי' אוטו, ומחשב חדש, בזכותו היחסים שלי עם אבא מ-מ-ש השתפרו שזה לא ייאמן.. וחוץ מזה יש לי בקרוב יומולדת ואני בטוחה שהוא יביא לי משהו וגם יקלע בול למה שאני רוצה/צריכה ואז אני ארגיש לא בנוח... ועכשיו- נולד לו בן בכור, ואבא שלי מתכנן לתת לו בע"ה 1000 ש"ח משנינו לאירוע, היה לו יום-הולדת לפני שבועיים בערך, אני הייתי בטיול שנתי ורק סימסתי לו מזל טוב.. רציתי להתייעץ איתכם, אם אני צריכה לתת משהו ממני? אם כן- בכמה?(אין לי בעיה של סכום, אני רק לא רוצה שזה יראה מוגזם ושיגרום לו לחוסר נעימות) ומה אני יכולה לקנות? כיוון-ומה אפשר לקנות להולדת בן בכור(ושלא יהיה נדוש)? אשמח לדעת מה אתם חושבים, תודה רבה!

אורט על

New member
ושכל אחד ייתן בנפרד?

זה נראה לי מוזר, כי אנחנו באים יחד כל אחד מעטפה נפרדת או לתת ביחד אבל אז הוא לא ידע שגם לי יש חלק בזה...? תודה.

תתנו

במעטפה אחת עם השמות של שניכם. תני שק כדי שיראה שאת נתת את חצי מהסכום. או שתתנו בניפרד. זה ממש לא משנה.

למעלה