בן לוקח בת ובת לוקחת בן

karnaf7

New member
בן לוקח בת ובת לוקחת בן

אז מה אתם חושבים? בתור בנים? מה עדיף? שותף או שותפה או כל קומבינציה אחרת ברבים מ2 ובתור בנות? עד עכשיו גרתי עם בן ובת, שני בנים, עוד בן, ועוד בת (שתלך כבר...). הכי טוב היה עם הבן והבת אם כי לא אחזור לרמת שני שותפים נוספים ולכן אעדיף ככל הנראה שותפה, רק שהפעם אבחר בקפידה.

Boys Boys Boys

I'm looking for the good time
(עוד זכרון עמום מתנה משנות ה-80). זה ישמע מרושע, אבל אני לא אוהבת בנות. אני, בניגוד לסטריאוטיפ, לא חולת ניקיון, ולא הייתי רוצה שמישהי תשב לי על הראש בגלל זה כי הבית חייב להיות נוצץ. זה לא הדבר היחיד: עם בחורה הסיכוי להתווכח על עיצוב פנים, על אוכל, על חלוקת תפקידים, נראה לי הרבה יותר גדול. פעם, באופן זמני, הכנסנו שותפה, וזה לא היה לטעמי. הפריע לי שהיא ישבה כל היום על הטלפון וקישקשה, היא גם רבצה שעות במקלחת. גם באופן כללי, תמיד היו לי הרבה יותר ידידים מחברות, ואני מסתדרת יותר טוב עם בנים. אז להוציא האפיזודה הזו, גרתי פעם אחת עם בן, אח"כ עם שני בנים, ואח"כ אחד מהשניים הוחלף בבחור אחר כך ששוב- שני בנים.

קישקוש

New member
ואני דווקא מסתדרת איתה מצויין!

אבל אולי זה בגלל שהיא לא נמצאת כ"כ הרבה בדירה
וגם בתור בחורה שומרת מסורת- אין סיכוי שאכניס בחור להיות שותף, כך שהשאלה לא ממש רלוונטית אלי.. :))

EyalPolo16V

New member
3 מכל מין זה בלתי אפשרי

צריך 2 ו1. ודרך אגב, אני מכיר הרבה יותר בנות בלאגניסטיות מאשר מסודרות...

ממממממממממ חושב ממממממממ

אז ככה אני גרתי עם שותפה אבל היא הייתה משהוא מיוחד ניקתה לי תדירה הייתה שקטה ( אפילו לא ביקשתי) אבל נראה לי שעם שותף זה יכל ללכת יותר טוב כי אני כמוהו ומבין תשטויות שלו והוא מבין תשטויות שלי חוץ מאם הוא יביא איזה כוסית והם יעשו רעשים מעניינים ואני יהיה בתקופת יובש ויקנא זה באמת יעצבן אותי אז אוליי שותפה עדיף אבל שתהיה שקטה נחמדה וכו'...

למעלה