בן,עזרה דחופה!!!!!!!

בן,עזרה דחופה!!!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

אז ככה, אתמול הייתי באימון הישרדות ועשינו חימום מה זה קצר, וזה מבחינתי לא היה בסדר......... ואחרי החימום הקצרצי´ק עשינו ספוטים(אם אתה לא יודע מה זה אז אני אפרש) ספוט= אתה שם ידיים מאחורי הראש ועם גב ישר אתה יורד למטה עם הרגליים, הכוונה מקפל אותם וזה עובד על איזור הירכיים. אז ככה עשינו מלא כאלה, וממש הירכיים שלי נתפסו........... אני בא מחר לאימון בטוח, אבל מה אתה אומר התרגילי חימום שלנו ישחררו לי את השרירים?????? מנסיוני בדר"כ שנתפסים לי השרירים אני עושה את החימום שלנו ואז נח ולאחר יום בערך משתחררים לי השרירים....... יש תרגילים שאתה מציע, או שכבר החימום של מחר ישחרר לי את השרירים..... והאם תפיסת שרירים פוגע בגמישות או משהו כזה????????. ותגיד האם אתה בתור אמן קונג פו, אשר יודע הילינג וריפויים שונים, מתי בפעם האחרונה נתפס לך חלק מהגוף, או שאתה כבר מספיק מאומן וכבר שנים לא נתפס לך משהו.......????? תגיד בן אתה אמרת שאנחנו נילמד טיפוס, אז האם טיפוס כולל גם טיפוס על חבל......???????? טוב אני אתן לך היום קצת שאלות!!!!!!1111 אתה רואה איזה מתחשב אני ......
אז ככה, אני אראה אותך מחר באימון ואני אציץ בפורום אם הספקת לענות לי........ מחכה בקוצר רוח לאימון מחר!!!!!!!! שלך באהבה, עידודודו הלוחם

עידודו, זה לא נשמע רציני, אני

לא יכול לענות עכשיו בהרחבה (אני כותב לא מהבית, באדיבותו של הדוב הלבן... כן, אספר בהזדמנות), לפני כמה שעות ניסיתי להכנס ולא הצלחתי להכנס לפורום בכלל... אז בכל אופן, לא לדאוג...

היי בן!!!!!!!!!

אני לא דואג זה בסדר, עשיתי קצת חימום אתמול ומתיחות לרגליים וזה קצת השתחרר, הכל בסדר......... אז נתראה כבר בשיעור היום......... ביי, עידודודו הלוחם

למעלה