בן פתחתי שרשור..
1 1Shir New member 20/7/04 #3 anyways, למה היום בשבע ב-MBC פתחתי בשביל לראות אקס פיילס והיה לויס וקלארק?! מישהו יודע?
C Chens15 New member 21/7/04 #5 רואה.....כבר יש נצלו"שים...לא היה עמנין אף אלד תשיחות שלנו...מקסימום שמיםה ודעה נא למחוק שרשור!!
1 1Shir New member 25/7/04 #7 במידה ואתה רציני, זה לא הגיוני. מפני שאת לויס וקלארק ראיתי שם שבועיים אחרי שראיתי שם אקס פיילס.
O orrrrrrrrr New member 25/7/04 #8 אני לא יודע- אני בדקתי בלוח השידורים של יום שני - וכתוב שיש תיקים באפלה. מפה עלתה לי המסקנה שזה שבוע כן ושבוע לא...
אני לא יודע- אני בדקתי בלוח השידורים של יום שני - וכתוב שיש תיקים באפלה. מפה עלתה לי המסקנה שזה שבוע כן ושבוע לא...
1 1Shir New member 27/7/04 #9 גם היום ב- MBC לא היה בשבע מי שיש לו מושג לגבי זה שיכתוב כי הערוץ לא מופיע בעיתון
O orrrrrrrrr New member 27/7/04 #10 זה מוזר- ביום ראשון בדקתתי בלוח השידורים של תבל דיגיטל- והיה כתוב שכן יש תיקים באפלה... זה מוזר..... ואתמול היה כתוב שיש לואיס וקלארק- ובכלל שודר איזה סידרה שאלוהים יודע מה זה היה!!!!!
זה מוזר- ביום ראשון בדקתתי בלוח השידורים של תבל דיגיטל- והיה כתוב שכן יש תיקים באפלה... זה מוזר..... ואתמול היה כתוב שיש לואיס וקלארק- ובכלל שודר איזה סידרה שאלוהים יודע מה זה היה!!!!!