mishmish481
New member
בן שלי בן שנתיים וחודש ובגן כל הזמן אומרים שהוא מרביץ ליל
בבית אין לו אחים לכן אין ריבים, ובחוץ כמעט אין אינטרקציה עם ילדים אחרים, וכאשר יש
אז משום מה הוא רוצה לגעת בילדים אחרים על מנת להזמין אותם לשחק (ואני באותו זמן מפחדת שהוא ידחוף אותם חזק בטעות)
, קורה שהוא מחזיר אך בגלל שהוא גדול יותר מהילידם בגיל שלו אז יוצא שמכות שלו חזקות יותר מאחרים .
היום כאשר באתי לקחת אותו מהגן הוא היה בפינה על הכיסה, והגננת אמרה שהוא הרביץ לילד אחר.
הפעם שאלתי פרטים מה קרה והיא אמרה שילד אחר לקח ממנו דף ובן שלי עם הצבע שהיה לו ביד דחף לו בפנים
ועוד היא הוסיפה שזה מסוכן כי היה יכול להיכנס לעין של ילד השני. (שזה נכון )
השאלה שלי :
איך צריך להדריך את ילד להתנהג בסיטואציה כזאת , הרי הוא נאבק על מקום שלו (לקחו לו משהוא ששייך לו)
איך גננת היתה צריכה להגיב או שהיא הגיבה נכון.
שאלה נוספת -
כאשר הוא מנסה לעשות משהוא ולא יוצא לו הוא מייד מתעצבן
ואז אני באופן אינטואיטיבי בא לעזור
מה לעשות?
בבית אין לו אחים לכן אין ריבים, ובחוץ כמעט אין אינטרקציה עם ילדים אחרים, וכאשר יש
אז משום מה הוא רוצה לגעת בילדים אחרים על מנת להזמין אותם לשחק (ואני באותו זמן מפחדת שהוא ידחוף אותם חזק בטעות)
, קורה שהוא מחזיר אך בגלל שהוא גדול יותר מהילידם בגיל שלו אז יוצא שמכות שלו חזקות יותר מאחרים .
היום כאשר באתי לקחת אותו מהגן הוא היה בפינה על הכיסה, והגננת אמרה שהוא הרביץ לילד אחר.
הפעם שאלתי פרטים מה קרה והיא אמרה שילד אחר לקח ממנו דף ובן שלי עם הצבע שהיה לו ביד דחף לו בפנים
ועוד היא הוסיפה שזה מסוכן כי היה יכול להיכנס לעין של ילד השני. (שזה נכון )
השאלה שלי :
איך צריך להדריך את ילד להתנהג בסיטואציה כזאת , הרי הוא נאבק על מקום שלו (לקחו לו משהוא ששייך לו)
איך גננת היתה צריכה להגיב או שהיא הגיבה נכון.
שאלה נוספת -
כאשר הוא מנסה לעשות משהוא ולא יוצא לו הוא מייד מתעצבן
ואז אני באופן אינטואיטיבי בא לעזור
מה לעשות?