בן שלי שר בYOU TUBE

../images/Emo13.gif תודה אמאשבע

תודה על השיתוף. שיר ממש נחמד. מאד מוכשרים.. ומאד קליט. איזה מהם זה בנך?

מוכשר מאד -

וחמוד!
והשיר באמת קליט
....

שונית 7

New member
הי../images/Emo13.gif

לצערי משהו לא בסדר אצלי במחשב אז הצלחתי לשמוע אבל לא לצפות בוידאו ממש יפה אהבתי ..נשמע די מקצועי.. הוא זמר ? או בשאיפה להיות? או שזה רק תחביב?

אמאשבע

New member
אולי פעם אחרת?

חבל, זה די מבדר. אבל הוא ישמח לשמוע שאהבת. הוא שר כמה שנים, הופיע ב"קטנה" בפאבים. עכשיו יש לו להקה חדשה, והם עובדים על חומר חדש, חולמים להופיע וגם לעשות דיסק. אבל כשתראי את הוידאו, בהזדמנות הבאה, תביני שהוא מיועד לתאטרון. הוא עכשיו השתחרר, ומתכוון ללמוד משחק בשנה הבאה. תודה על ההתיחסות

שונית 7

New member
שיהיה לו בהצלחה../images/Emo13.gif

מחשב אחד שלי כבר מת..והשני משדר אותות מצוקה..אשתדל לראות במחשב של חברים משפחה בימים הקרובים

לבת דודה הגאה ../images/Emo13.gif

איזה כיף, חמודה מאד.רואים בה משהו ממך אני חושבת. שיגיעו לארץ! אחיינים שלי ראו את המופע הזה עכשיו בניו יורק. אני חושבת שאת זה הם ראו. http://www.youtube.com/watch?v=P1GzYCsoVv4 |סלינק|

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

כן... יש בה משהו ממני... שתינו מדברות בהתלהבות עם הידיים :) איזה כייף לאחיינים שלך שראו את זה... הם נראים לי cast מדהים... טיפסו שם על כל המעונבים בטקס.... הצלחתי לזהות אותה בחולצה סגולה... מקווה מאד שיגיעו לארץ.

תודה ../images/Emo13.gif

באמת מרשים. היא השתתפה במספר מחזות זמר (לא בברודוויי כמובן) ואח"כ היתה "דורה" בהצגת ילדים והצליחה להתברג לשיער.

היי איזה יופי!

לא כל אחד זוכה להופיע במחזמר בברודווי ועוד בשיער כל הכבוד לה! בכלל אני אוהבת את המחזמר הזה .. מעניין מתי שוב הגירסה הישראלית? זכור לי שמישהו פה רצה את התפקיד הראשי..
חוץ מזה השנה התחילה ויש כבר עומס...טוב שיש הפסקת חגים
שב"ש

תודה וגם אני אוהבת את המחזמר הזה

וזכור לי משהו לגבי רצון לקבל את התפקיד הראשי :) שיהיה לך בהצלחה
שבוע טוב מאמי...

../images/Emo13.gif שיר הומוריסטי וחמוד..

אם הכוון שלו זה משחק -שמים לב.. הפרצופים והמימיקות שלו ושל החבר באמת מוסיפות ..שיהיה לו בהצלחה במה שיבחר.

אמאשבע

New member
תודה רבה!

אני תמיד אומרת - הוא לא *רוצה* להיות שחקן - הוא *שחקן*! בבית הוא מצחיק בטירוף - אבל כשהיה במגמת תאטרון הוא הצליח בדרמה ובקומדיה באותה המידה. אז חכי, חכי.... אמא גאה ושבת שלום לך!

למעלה