בן של זונה.

Zoharrr

New member
בן של זונה.

עבר לי מגל. באמת, עכשיו עבר חודש ואיתו עבר הכאב והאהבה. הכרתי בחור חדש ומדהים,אני ממשיכה איתו הלאה,מנסה לבנות משהו. ואז הוא עשה את זה. גילה שאני עם מישהו חדש, פתח פוסט בפורום ששנינו נמצאים בו, קרא לי זונה וכלבה, אמר שאני מנסה להכאיב לו ולכן כתבתי שם שמצאתי בחור מדהים וחדש. ובאמת, שלא עשיתי את זה כדי להתנקם. עשיתי לפני זה משהו אחר כדי להתנקם וכשראיתי שזה כואב גם לי הפסקתי עם השטויות. כתבתי שם על הבחור החדש בלי לזכור שגל שם! כתבתי כי יש דברים שאני עדיין לא יכולה להגיד לרם ולכן הם נכתבו במקום אחר ולא נאמרו לו. אני כ"כ מאוכזבת מגל. איך שהוא ירד לרמה נמוכה וקילל אותי,אמר שהוא אפעם לא נקשר אליי,פירט איך הוא מזיין את החברה שלו ובניצה כ"כ דוחה של:"הנה תיראי!אני מזיין אותה ולא אותך!תקנאייי!!" אני מאוכזבת ומעט פגועה. פגועה מאיך שהוא התייחס אליי. ואני כועסת, זועמת כי הוא עזב אותי לטובתה, למה הוא הנעלב? מה הקטע?

מיטללל

New member
איזה טיפש ../images/Emo4.gif

כאילו, אני יכולה להבין למה פגע וצבט בו לקרוא בפורום שאת עם בחור חדש... אבל הוא הגיב בצורה הכי ילדותית ומפגרת ודוחה שיכולה להיות. לא יודעת. הייתי אומרת לך להתקשר אליו ולדבר איתו על זה אבל בנקודת זמן זו אני מציעה לך להתעלם ממנו. ומזה. ולהתמקד בחדש. ובדברים שעושים לך טוב.

keren888

New member
מה קשור להתקשר??

אל תתקשרי ואל תעשי כלום!!!! תני לו לחיות בבועה שלו ושיעשה מה בראש שלו.. את תמשיכי את החיים שלך..ואל תסתכלי אחורה... הוא זרק אותך לטובתה..אז לדעתי נכון,לא באת לפגוע אבל אם הצלחת ותאמיני לי שהצלחת..גם אם זה לא בכוונה..והוא יבן את זה מתישהו...ויבין כמה ההגנה הכי טובה זו התקפה..והוא יבן כמה טיפש היה וכמה הראה את עצמו מושפל ופגוע.. שבעצם לך לא היתה כל כוונה..יצאת בסדר גמור.. תהני מזה מה את נכנסת לסרטים.. אני רק הייתי מחייכת..2 ציפורים במכה.. גם חבר חדש.וגם נקמה פצפונת.. שזה לא יזיז לך.. כי יש מצב שזה מה שהוא מנסה לעשות..להדליק את המדורה..אז פשוט תתעלמי.. ואל תתקשרי!!!!!!!!!!!! אךךך איך שזה מוכר לי..חיחיחי

Cobe Anan

New member
זה טוב.

עכשיו את יכולה לשמוח שאת לא איתו. תארי לעצמך שהוא לא היה נפרד ממך, והיה מגלה את הפרצוף הזה רק בעוד כמה שנים.. זה רק יכול לעזור לך להתגבר, ולהרגיש שאת יכולה להיכנס לקשר החדש בלי הרהורי מצפון וחרטה. אגב, בחור ש"מזיין" את החברה שלו, ועוד מכריז על זה קבל בלוג ופורום, כדאי היה לחברתו לשקול בשנית את תוקף מערכת היחסים ביניהם.. כמה שזכור לי, בני זוג שוכבים, עושים אהבה, יש שיגידו מתעלסים.. את יודעת מה? אפילו מזדיינים. אבל באמת היית רוצה להיות עם מישהו ש`מזיין` אותך? למה לא נראה לי?

Zoharrr

New member
אבל יש פחד...

הכרתי את גל מעל לחצי שנה ויצאנו חודשיים,חשבתי שאני מכירה אותו וככה הוא מדבר וזועם עכשיו כי אני עם מישהו אחר. מה אם זה יקרה שוב? למרות שרם לא כזה בכלל בכלל אבל עד לפני יומיים הייתי אומרת את אותו הדבר על גל... אני מתה מפחד. זה מלחיץ איך שהוא מדבר, לא דיברו אליי ככה בחיים. אני מתחילה לתהות על מה באמת יכל לקרות אם היינו נשארים ביחד, אלימות מילולית היא גרועה לא פחות מפיזית ולפי איך שהוא מדבר עכשיו הוא כ"כ כועס שהוא מסוגל להכות אותי.וטוב שאני לא עם אחד כזה. ולא,לא הייתי רוצה להיות עם מישהו שמזיין אותי. ועכשיו אני מתחרטת על השניה שבה הסכמתי לשכב איתו,כי בשבילי זה כם היה להתעלס,בשבילו זה כנראה לא. כואב לי על זה שנתתי למישהו כזה את התענוג שבלהיות איתי.

לפחות את מקבלת שכל..

בגיל מוקדם ולא בגיל 22-23... תלמדי מטעויות.. אז היית עם הסתום הזה.. סדר קורה.. זה לא בושה לעשות טעויות ואין מה להצטער.. כל עוד את לא חוזרת עליהן..

נועם m

New member
שזה לא ילחיץ אותך...

הסיבה היחידה שהוא הגיב ככה היא כי הוא ילד קטן, ואם הוא קצת בן אדם אז סביר להניח שהוא כבר מתחרט על זה. אבל שזה לא יגרום לך להיסוסים בקשר החדש- התגובה של גל הייתה תגובה ילדותית, ולפי איך שאת מתארת את רם הוא בכלל לא נשמע כזה. אל תפחדי להכנס לקשר איתו מחשש שדבר כזה יקרה עוד פעם. שמעתי פעם משפט חכם, שאומר שנפילה מהקומה השלישית כואבת בדיוק כמו נפילה מהקומה העשירית, אבל מהקומה העשירית לפחות רואים את הנוף קודם- וזה מה שיש לי להגיד לך. אם מסיבה כלשהי הקשר עם רם לא ילך, זה יכאב בדיוק באותה המידה בין אם תזרמי עם הקשר ובין אם תפחדי ממנו- מהסיבה הפשוטה שכבר עכשיו מאוד אכפת לך ממנו. אז עדיף לפחות להכנס לקשר, ולהנות ממנו, ולדעת שניסית- ולראות את הנוף!

Cobe Anan

New member
את יכולה להשתחרר מהפחד..

זה היה בנאדם מאד מתוסכל שכנראה לא יודע איך להגיב ללחצים בחיים שלו. אבל החדשות הטובות הן שהסוג הזה של אנשים- שקטים מבחוץ וסוערים מבפנים- הוא נדיר מאד, ולא סביר שתפספסי עוד אחד כזה. עכשיו את כבר תראי את זה מגיע, אם חו"ח זה יגיע- ותדעי לחתוך בזמן. מה עוד, שאני בטוח שרם הוא אדם שונה לחלוטין. למה? כי הוא פשוט נשמע כזה. את תהיי בסדר, ומה שדלפי כתב, אני רוצה להשחיז: לטעות זה אנושי. לחזור על אותה טעות זה אופי. פשוט שימי לב שאת לא חוזרת על הטעות, ויהיה טוב.

Master Stav

New member
מה זה משנה ?

הוא ניפגע הוא נעלב והוא מגיב כמו ילדון שלקחו לו את הגלידה ממש לפני שהגיע לשוקולד.... כפי שאת מתארת זאת ההפסד כולו שלו יש כפתור בשלט של הטלוויזיה שקוראים לו NEXT .....

מקרה שמזכיר לי את האקס

כשנפרדנו הוא לפתע השתנה וגילה את פרצופו האמיתי- שלח לי הודעות שבהן הוא קילל אותי ואמר מילים איומות. לא האמנתי שהמילים הללו מגיעות דווקא ממנו.. מהבחור שאהב אותי כ"כ.. לכן אני מבינה אותך, זה קשה. אבל יודעת מה את צריכה לומר לעצמך? שטוב שגילית מי הוא באמת, סתם בחור עם פה מלוכלך שלא ראוי להיות איתך.. תמשיכי הלאה יקירתי, התעלמי ממנו - הוא לא שווה התייחסות מצידך!

זוהר נשמה תקשיבי

יש לך מזל שנפרדתם הוא הראה את הפרצוף האמיתי שלו אין לך מה לעשות אלא להתעלם מהאדיוט לכעוס שהוא עזב אותך תשמחי שהוא עזב אותך הייתי אומר זה ילד קטן ומפגר אין לך מה לכעוס בקיצור תמשיכי עם רם הה ומה שגל יכול לעשות זה לדחוף אצבע ולהריח

למעלה