בן שנה וחצי משלשל

לא כל כך יודע להבדיל בין ריריים ללא

היום שלחנו בדיקת צואה למעבדה . בינתיים יש שיפור ניכר בעקבות הדיאטה אבל הילד מאוד מחפש לגוון באוכל והוא קצת סובל מהמאכלים החד גונים. היום נשארתי איתו בבית רק כדי שלא יראה את הילדים בגן אוכלים דברים מתוקים מה שמעניין אותי לדעת , במיוחד לפעמים הבאות , אם סוג הטיפול שהוא מקבל הוא אופטימלי .הרופא אומר שהתהליך יכול להמשך עד 3 שבועות .

שלשולים

לא ברור לי האם השלשול חריף או כרוני ומסכים שכדאי לעשות נוגדנים לצליאק ולראות גסטרואנטרולוג גם פרוביוטיקה לא מזיקה בכל מקרה מציע לתת אוכל רגיל ולטפל בילד ולא בשלשול- וודאי לא להרעיב אותו יש לי מרפאה באשדוד של מכבי- ואם אתם חברים- אתם מוזמנים כל טוב

בן שנה וחצי משלשל

אסף בן שנה וחצי + . הוא חולה המון ותמיד המחלות מלוות בשלשולים . בפעם האחרונה הרופא אבחן וירוס שגרם לו לשלשולים . הטיפול שהרופא נתן לו לשלשולים הוא לא תרופתי אלא אכילה של אוכל ספציפי כגון אורז תפו"א תפוח בננה גזר קולה ומשקה שומר \ לפי הרופא השלשולים עלולים להמשך זמן ובינתיים הילד מאוד סובל בגן כשכולם אוכלים כל מיני מאכלים שלו אסור . למעש הגם די נמאס לו מאורז ותפוחי אדמה האם זהו טיפול מקובל ? האם כדאי לפנות לרפואה אלטרנטיבית בגלל ריבוי מחלות ? תודה

המשך

השלשולים היו חמורים מבחינת התדירות . לפעמים כל שעה הילד שלשל אם כי בכמויות קטנות כולל מספר פעמים בלילה במהלך השינה . היום , אחרי שלושה ימים של הדיאטה שהרופא המליץ ( אורז תפו"א תפוחים בננות תה שומר קולה ) ישנו שיפור משמעותי . קיבה עדיין רכה אבל לא שלשול ולא יותר משתי יציאות ביום וללא יציאות בלילה ) . לפי הרופא כאמור יש להמשיך עד לשיפור מוחלט שעלול להתרחש עד שלושה שבועות . האם כדאי להמשיך בטיפול הזה עקב השיפור במצב ? נ.ב האם אתה עובד גם עם מאוחדת ?

לראות גסטרואנטרולוג

אני לא עובד עם המאוחדת ממליץ לתת מאכלים רגילים- לטפל בילד ולא בשלשול לעשות בדיקות דם לצליאק לטפל בילד ולהאכיל ברגל ולא בקקה כל טוב

לא ממש ברור לי משהו ...

לטפל בילד ולא בשלשול ??? איך מרגיש הילד אם אני מאכיל אותו מאכלים רגילים ולא מפסיק לו את השלשולים ? נעים לו שמחליפים לו כל 4\3 שעה ? נעים לו לקום כמה פעמים בלילה להחלפות ? נעים לו ששורף לו בטוסיק וכל הזמן תפרחת ? אז אם לא אטפל בשלשול בעצם לא טיפלתי בילד . לא כך ? נ.ב מה זה צליאק ?

עומר173

New member
צליאק

זוהי מחלה אוטואימונית (כאשר המערכת החיסונית בגופנו תוקפת אותנו ובמקרה זה המעי הדק) שבה קיימת רגישות לחלבון הגלוטן שקיים בקמח, חיטה, שעורה, דגנים ועוד... המחלה היא לכול החיים. תחשבו על דברים יותר חיוביים, רק בריאות!!!

לפנות לגסטרואנטרולוג

איציק אי אפשר לטפל בילד באינטרנט אפשר לתת הצעות כלליות אתה מניח שיהיו שלשולים כל 45 דקות- או שזה מה שקורה בפועל... על צליאק יש מאמר בקהילה ואני רציתי להעלות אפשרות לשלשול כרוני אצל ילד אני מציע לך לפנות לגסטרו ולקבל את כל התשובות לכל השאלות כל טוב

למעלה