בן שנה וחצי

HADAS2908

New member
בן שנה וחצי

שלום רב יש לי שתי שאלות לגבי הבן שלי הוא מתוק אמיתי בן שנה וחצי, חייכן ופעיל ונמצא איתי בבית ולא בגן . הבעיה הראשונה היא, שפתאום כשהוא מתעצבן הוא מתחיל להכות, נותן סטירות ( אומנם חלשות ) אך עדיין מגיב ככה כשאנחנו לא מרשים לו משהו והוא כועס..לפעמים הוא גם מכה את עצמו בראש כשהוא כועס ..מה לעשות עם התגובה שלו ? שאלה שנייה קשורה לשינה ולהרדמות.. שמנו לב שכשהוא נכנס למיטת תינוק שלו הוא מתחיל לבכות בהיסטאריה שמובילה להקאות, הוא רק רואה את המיטה והסורגים של המיטה, הוא פשוט לא נרגע מבכי, ניסינו לשבת לידו, לדבר איתו, הרמה הורדה..לא עזר, בסופו של דבר זה לא היה שווה לי את עוגמת הנפש שלו וקנינו לו מיטת מעבר. היום יהיה הלילה הראשון שלו במיטה ורציתי לדעת איך אפשר להפוך את זה לטקס מבחינתו שירצה להירדם שם..וכמה בן שנה וחצי מבין באמת את המשמעות של מיטה חדשה בחדר שלו ... תודה רבה הדס

שאלה...

שלום הדס יקרה, עכשיו הגעתי לשאלתך, כך שהשאלה השניה אינה רלווינטית. את מוזמנת לספר איך היה המעבר? בנוגע לשאלה הראשונה, נשאלת השאלה איך אתם מגיבים כאשר הוא מתחיל להכות? אני מזמינה אותך לפתוח הודעה חדשה ולהדביק את התכתובת שלנו כדי שאראה אותה ואוכל להמשיך להתיחס. עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה