בן שנה ו5 מחובר לאבא שלו וכמעט לא רואה אותו
שלום רב, מקווה שזה המקום לשאול את שאלתי. קצת ארוך.
בננו בן שנה ו5 חודשים, מחובר ואוהב מאוד את אבא
בעיה קטנה.. האבא עובד בלילות...
לפני כחודש האבא היה בחופש ארוך של 3 שבועות בו הם בילו יחדיו כמעט כל הזמן.
בתקופה הזו הילד נקשר אליו מאוד. (הוא היה קשור אליו לפני וזה הלך והתעצם)
היום האבא יוצא בצהריים לעבודה, שהילד בגן..
וחוזר ב 2, 3 בלילה.
הבעיה גם שהילד קם בבוקר האבא ישן. על מנת לצבור כוחות ליום למחרת.
השבוע הוא חזר לעבוד והילד מגיע הביתה מהגן פותח את הדלת ואומר אבא בציפייה לראות אותו, מתאכזב ומידי פעם אומר אבא בבכי קל עובר הזמן והילד הולך לישון לפעמיים בבכי קל תוך אמירת אבא אבא..
הילד ישן נפלא לילה שלם .. רק שהשבוע הוא קם כמה פעמים באמירת אבא.. וכאשר רואה אותו במיטה ישן הוא בוכה תמרורים שירים אותו האבא ניגש מחבק .. ומניח ואומר לו לחזור לישון אבל הילד לא מוכן הוא רוצה להיות איתו מצביע לו לדלת ורוצה לשחק איתו כאשר האבא אומר לו שעכשיו לילה הוא מתעצבן וזה יכול לקחת לו שעה עד שחוזר לישון.
בבוקר הילד קם ומחבק את האבא והאבא ישן...
כואב לי הלב.. הילד כל כך מתגעגע אליו וזה דופק לו את כל השינה.. הוא קם כמה פעמים בלילה כי הוא הבין שמתישהו הוא יקום ןיראה אותו, הוא הבין שאבא מגיע באמצע הלילה.
אין לי שום רעיון איך לשפר לו את ההרגשה ...
מה עושים ?
אני מאוד מבינה אותו, וממש רואה את האכזבה שהוא חש.. ואני בדר"כ לא כזאת רגשנית
שלום רב, מקווה שזה המקום לשאול את שאלתי. קצת ארוך.
בננו בן שנה ו5 חודשים, מחובר ואוהב מאוד את אבא
בעיה קטנה.. האבא עובד בלילות...
לפני כחודש האבא היה בחופש ארוך של 3 שבועות בו הם בילו יחדיו כמעט כל הזמן.
בתקופה הזו הילד נקשר אליו מאוד. (הוא היה קשור אליו לפני וזה הלך והתעצם)
היום האבא יוצא בצהריים לעבודה, שהילד בגן..
וחוזר ב 2, 3 בלילה.
הבעיה גם שהילד קם בבוקר האבא ישן. על מנת לצבור כוחות ליום למחרת.
השבוע הוא חזר לעבוד והילד מגיע הביתה מהגן פותח את הדלת ואומר אבא בציפייה לראות אותו, מתאכזב ומידי פעם אומר אבא בבכי קל עובר הזמן והילד הולך לישון לפעמיים בבכי קל תוך אמירת אבא אבא..
הילד ישן נפלא לילה שלם .. רק שהשבוע הוא קם כמה פעמים באמירת אבא.. וכאשר רואה אותו במיטה ישן הוא בוכה תמרורים שירים אותו האבא ניגש מחבק .. ומניח ואומר לו לחזור לישון אבל הילד לא מוכן הוא רוצה להיות איתו מצביע לו לדלת ורוצה לשחק איתו כאשר האבא אומר לו שעכשיו לילה הוא מתעצבן וזה יכול לקחת לו שעה עד שחוזר לישון.
בבוקר הילד קם ומחבק את האבא והאבא ישן...
כואב לי הלב.. הילד כל כך מתגעגע אליו וזה דופק לו את כל השינה.. הוא קם כמה פעמים בלילה כי הוא הבין שמתישהו הוא יקום ןיראה אותו, הוא הבין שאבא מגיע באמצע הלילה.
אין לי שום רעיון איך לשפר לו את ההרגשה ...
מה עושים ?
אני מאוד מבינה אותו, וממש רואה את האכזבה שהוא חש.. ואני בדר"כ לא כזאת רגשנית