בן 10 ועדיין מרטיב

• פותח הנושא vaba
  • פורסם בתאריך

vaba

New member
בן 10 ועדיין מרטיב

שלום, בני בן 10, ועדיין סובל מהרטבת לילה. הוא מטופל כ - 8 חודשים באמצעות פעמונית, ואני לא רואה שום שיפור. ההרטבה אינה מופיעה באופן קבוע. לעיתים מידי יום ולעיתים חודש-חודשיים יבשים. מאז הטיפול היה חודש אחד יבש וכל השאר הרטבות כל 4-5 ימים. רופא הילדים הימליץ על מינרין, והמטפל באמצעות הפעמונית שולל תרופה זו. שאלתי: האם להפסיק את טיפול הפעמונית ולעבור למינרין? והאם יש מקום להתחיל טיפול מחדש במקום אחר עם שיטה אחרת? הילד מידי הרטבה, בוכה וחושש שלעולם לא תיפטר הבעיה. אשמח לקבל תשובה ו/או המלצה להמשך טיפול. תודה רבה!!! אמא מודאגת ומוטרדת.

הרטבה בגיל 10

שלום רב 8 חודשים הינה תקופה מספיק ארוכה בכדי להחליט אם שיטה מסויימת נכשלה או לא. בהחלט טיפול עם מינירין הינו טיפול טוב ובטוח. ניתן לפנות למרפאה לטיפול בהרטבה בבית חולים איכילוב 03-6973498 בהצלחה וכל טוב ד"ר יוס בנימיני

lee_1

New member
בוגרת השיטה...כיום בת 18

גם אני טופלתי ע"י כל מיני שיטות אצל ד"ר שאין אני אפילו זוכרת את שמו שנחשב בין המומחים בארץ אני רוצה לחזק ולהגיד לך שעד סביבות גיל 10 גם אני הרטבתי במיטה ושום שיטה לא פעלה, במקרה הטוב החזיקה שבועיים יש לי עצה אחת והיא לוודא שלילדך לא קר בלילה כי לעיתים זו סיבה אך בעיקר אני פה כי אני רוצה לחזק אימהות כמוך ולהגיד לך שגם אימא שלי היתה מיואשת מהעיניין לחלוטין, וגם אני הייתי כבר מיואשת כששום שיטה לא פעלה אך העיניין פשוט עבר עם עצמו כיום, בגיל 18, אין שום זכר לבעיה ואני מתפקדת בצורה טובה גם בלילה (בדר"כ אני מתעצלת לקום בלילה ואז בבוקר מתעוררת מהתאפקות יתר מה שמוכיח שאני מסוגלת לשלוט בהתאפקות שלי טוב מאוד) גם במהלך היום יש לי את האפשרות להתאפק לטווח ארוך קחי את ילדך ליום כיף בקניון, קני לו גלידה שבי וספרי לו שפגשת מישהי שכשהיתה ילדה קטנה גם היתה מרטיבה בלילות וגם עליה כל מיני שיטות של רופאים לא עבדו, אבל היום היא ילדה גדולה והיא כבר לא מרטיבה בלילות, והיא כבר יודעת להתאפק יפה, והכי חשוב לדעתי לציין בפניו שאימא אוהבת אותו ולא משנה מה, ושאת לא כועסת עליו שהוא מרטיב בלילות ושאת תמיד לצידו אם הוא צריך אותך או להגיד לך משהו, ושביחד אתם תלמדו איך לא נותנים לפיפי לברוח בלילה המון המון בהצלחה

למעלה