בן 10 עם בעיות קשב וריכוז

otahmad2000

New member
בן 10 עם בעיות קשב וריכוז

יש לי ילד בן 10 שנים קבעו בהבחנה בסכולוגית שיש לו בעיות קשב וריכוז, אינו היביראקטיב רוב הזמנים, האם אני אמצה בו רעיונות מה לעשות עם הילד שלי בבית כדי לעזור לו לשפר את הבעיה.תודה

שלום רב

יש בתפוז פורום פעיל עם המון אינפורמציה שנצברה במשך השנים אודות הפרעות קשב וריכוז. אני ממליצה לך בחום להתחיל לקרוא שם ולקבל איזה מושג מה עושים אנשים שיש להם ילדים עם בעיות קשב וריכוז, לאן כדאי ללכת, מה כדאי לעשות וכד' הפורום כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=201

סיוואר

New member
מה עם הדרכה???

אחמד שלום רב אתה נשמע כמו מרפא בעיסוק שעכשיו מתחיל את הדרך ונראה כי אתה עובד בתחומים שונים. אני חושבת כמישהו בתחילת הדרך או שיש לו שאלות כאלו,אמור וצריך לקבל ולדרוש הדרכה בכל אחד מהתחומים הללו. זה לא קל להתחיל לעבוד בלי לקבל הדרכה אינטינסיבית ע"י איש מקצוע מיומן. במיוחד בתחום הפסיכיאטרי והפרעות הקשב אצל ילדים. זה תהליך שאתה צריך לעבור עם עצמך בהתחלה ואח"כ לעבור אותו יחד עם המטופלים. מכאן אתה יכול לצאת עם עזרה, אבל זו עזרה שלא תספיק לך להמשך, ולכן אני מציעה לך לפנות למעסיקים שלך ולדרוש הדרכה בנושא, ובינתיים תפנה לספרות המקצועית שם תמצא הרבה חומר ומידע בנושא.

למעלה