בן 16 וחצי ואף פעם לא הייתי במערכת יחסים

ben1234ben5678

New member
בן 16 וחצי ואף פעם לא הייתי במערכת יחסים

אז ככה: הבעיה שלי היא שאני עוד מעט בן 16 וחצי ועדיין בתול שפתיים... אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש חברה, אבל העיניין הוא שאני מאוד בררן, למען האמת, בכל החיים שלי מצאתי רק בחורה אחת שבאמת בא לי עליה, אבל הבעיה היא שהיא גם גדולה ממני וגם יש לה חבר. כמובן שיש בנות כוסיות שכמו כל גבר אני נמשך אליהן, אבל רק בקטע הפיזי, אני לא רוצה אותן בתור חברות, אלא יותר בטע של "הייתי עושה אותה", ולכן אין לי כוח להשקיע במערכת יחסים איתן רק בשביל זה. יש כמובן גם בנות, שאני לא ממש משוגע עליהן, אבל בכל זאת הייתי נהנה להיות חבר שלהן, אפילו שאני צריך להתפשר, אבל העיניין הוא שכבר הלכתי לכמה דייטים עם בנות כאלה שהתפשרתי עליהן, ואף פעם לא הגעתי לדייט השני עם אף אחת כי תמיד התאכזבתי בדייט הראשון. אם הייתה לי אפשרות להיות חבר שלהן ישר, הייתי עושה את זה, אבל העיניין הוא שאני ממש לא רוצה לעבור את הסבל הזה של איזה 3 (במקרה הכי טוב) דייטים משעממים. אני כבר ממש מתוסכל מזה, ואני לא יודע איך אי פעם תהיה לי חברה בקצב הזה. האם גם אתם הייתם במצב דומה לשלי? מה הייתם עושים במקומי? האם גם אתם "מתפשרים", או האם התפשרתם על החברה הראשונה שלכם? ובכללי מה דעתכם על המצב שלי?

yuvalspot15

New member
הממ..

למען האמת הייתי בבעיה זהה לשלך בצורה יוצאת דופן. בררנית, בחור שנדלקתי עליו עם חברה וגדול ממני וכל היוצא בהן.. אבל מה שעזר לי היה "ההתפשרות" שאתה מדבר עליה. הסתובבתי עם חברות שהיה להן טעם מעט שונה משלי [אומנם יהיה לך קשה לעשות זאת] ולבסוף החבר הרציני הראשון שלי, הייתי בת 15 והוא היה גדול ממני בשנה, הוא ממש לא היה הטעם שלי [כן, התפשרתי עליו] והייתה לנו חברות [אוייש נשמע מוזר] ממש חזקה וממש טובה... לבסוף נפרדתי ממנו. הפרידה הייתה סיבה אישית שאפילו לו לא אמרתי. אבל זה לא קשור. העניין הוא שאתה חייב להתפשר ואני בטוחה שיש המון בנות שלא רוצות לצאת להמון דייטים כאלה ואחרים. אני אישית נורא אוהבת להכיר מישהו בעזרת המסנג'ר ואם הוא נראה לי בחור אחלה אנחנו נפגשים פעם פעמיים ואם העניין קליל ומעניין וממריץ אותי להמשיך... אני ממשיכה. אני מקווה שהייתי ברורה.. קצת מבלבלת אבל אם יהיו לך עוד שאלות שאל נא (:)

ben1234ben5678

New member
זהו, שאת העיניין של ההתפשרות באמת ניסיתי

הבעיה היא שנגיד את אומרת שאת נפגשת עם הבחור פעם פעמיים ואם זה מעניין אז את ממשיכה כשאני נפגש עם מישהי, זה ממש לא מעניין ולא ממריץ ולא קליל ואני יוצא מאוכזב ללא חשק לפגוש אותה שוב, ואני לא רוצה להמשיך להיפגש איתה אז במצב כזה, מה שעשיתי עד עכשיו זה לנסות מישהי אחרת, אבל זה תמיד נגמר ככה כשהיה לך את החבר הראשון, שהתפשרת עליו, איך הרגשת איתו בפעם הראשונה שבה יצאתם? איך את בד"כ מרגישה בדייט הראשון? את בד"כ מתאכזבת או נהנית? גם איך מתמודדים עם העיניין הזה של המבוכה שיש בד"כ בדייט הראשון? בד"כ יש הרבה שתיקות וזה ממש לא קליל...

yuvalspot15

New member
אמממ..

בפעם הראשונה שיצאנו היה מעולה D: זרמנו ודיברנו שעות ובכלל לא עשינו שומדבר! ישבנו בכיכר מוצלת ורק דיברנו יותר משלוש שעות.. היה מעולה ומדהים ובגלל זה היה לנו קשר כל כך חזק ומעצים, למדתי מהקשר הזה המון. הוא היה האהבה הראשונה שלי. בדייט ראשון אני לרוב לחוצה אבל אם השיחה מעניינת ויש צחוקים תוך כדי אין שום סיבה לא להמשיך להיפגש.. כשאתה לא מרגיש עניין ומרץ עם הבנאדם שאתה פוגש אין סיבה שתמשיכו להיפגש. אתה פשוט לא נהנה... אז זהו מבוכה זה באמת עניין מעצבן בדייט ובגלל זה צריך באמת להיות "בררנים" במידה מסויימת לגבי זה שיוצאים איתו. האדם צריך להיות מה שאתה מחפש במין השני. אני נורא אוהבת לצחוק ולהצחיק ובחורים שהם גם חמודים וגם עושים צחוקים עם חברים שלהם הם אנשים שהייתי לוקחת לראות סרט ביחד D: את המבוכה באמת קשה לפתור, לכן, כדאי ואולי זה מביך, להכין שאלות מראש. לא משהו ספציפי משהו שיעזור לבחורה להיפתח. בתי ספר הם נושאי שיחה מצויינים, כך גם המגמות ואף האזורים הטובים לבילויי באזור המגורים שלה, הא בוודאי יצאה למקומות מעניינים באזור המגורים שלה. ואם המבוכה באמת מעיקה על האווירה אולי צריך לחתוך. אם המבוכה תעיק על הבחורה אתה תרגיש אתזה ואני בטוחה שהערב לא יסתיים בהצלחה אבל לפחות לא תרגיש שאתה זורק אותה כי היא יודעת עד כמה זה מביך השתיקות האלה ועד כמה עדיף לחתוך כשלא הולך. בנות הן לא קיר. וכשיש לך הרגשה של "נתקענו" תהפוך את זה לבדיחה.. אבל אם זה באמת לא הולך.... אפשר לחתוך ולא להיפגש שוב. לוקח לאנשים מסויימים שנים [ואינני מגזימה] לפגוש את האחת או האחד שלהם ולפעמים הם עם אותו "אחד" או "אחת" רק פרק זמן מסויים בחייהם! זו חפירה, אבל מקווה שעזרתי D: עוד שאלות יתקבלו בברכה (:)

אממ

לדעתי כדי למצוא את החברה המושלמת אתה צריך ללכת בשיטת הניסויי וטעיה מטעויות לומדים..אתה תצבור ניסיון בתחום,וכשתגיע הבחורה המושלמת אתה תדע.. והקטע של ה"בתול שפתיים" זה אחד הדברים היותר לא ביג דיליים שיש אפילו אני מוכנה לבתר את ביתולייך כי זה באמת שטויות במיץ הנשיקה הראשונה בחיים אפעם לא מושלמת...והיא אפעם לא עם הבחורה המושלמת...ואתה תרגיש את זה הכי טוב כשסוףסוף תתנשק עם הבחורה שהיא "האחת" בשבילך... בתור בחורה שמבינה הכל לפי השפתיים,אני נותנת לך את המילה שלי שנשיקה ראשונה זה הבולשיט הכי גדול שיש... הנשיקה הראשונה עם מישהי שאתה באמת אוהב,זה כבר סיפור אחר לא בטוחה שממש תרמתי לך לעניין אבל אני רק אומרת לך שלהתפשר זה הדרך הכי טובה להגיע לבחורה שהיא "האחת" מבחינתך..

גיל110

New member
תזכור שמי שממהר

סביר להניח שיתקע בקיר לפני שיגיע לקו הסיום. אז take it easy.

יונתנטן

New member
שבוע טוב.

היתה לי תקופה שגם אני חיפשתי חברה. ולא מצאתי. שהפסקתי לחפש, קפצו עלי כול כך הרבה ששאלתי את עצמי איפה הן היו לפני חצי שנה. וזה לא קרה רק לי. ואם כבר, מה עם בנות מהכיתה? ו-לא חסר בנות שמחפשות את מה שאתה מחפש תאמין לי

noni161

New member
אני בת 16 וגם בתולת שפתיים..

אני לא מכוערת או משהו.. וגם היו לי אפשרויות.. אבל משהו בי עוצר אותי.. קח את הזמן ואל תילחץ כל דבר בא מתי שהוא צריך לבוא:)

למעלה