בן 16 מאבד תמימות

cohevet

New member
בן 16 מאבד תמימות

בן 15 וחצי, יש לו חברה חודש. היא באה הרבה לבית, אומרת שלום בנימוס. בתור ההורים של הילד. מה הייתם חושבים על הילדה בסיטואציה הבאה: הילד בא ומבקש כסף. למה? "לניו-פארם".. אבא מבין לבד כבר למה. נותנים לו כסף. בתוך תוכם, מה הם באמת חושבים עליי? הם ישנאו אותי עכשיו? (הוא בתול)

ממש לא ישנאו...

אם הם היו חושבים שלא כדאי ושאתה עוד לא בשל ומוכן (אני מניחה כך), הם לא היו נותנים את הכסף.. עדיף להורים לדעת שאתה משתמש באמצעי מניעה מאשר לדאוג לך. אני חושבת שכל הכבוד לך וכל הכבוד להורים שלך.

yaronxx

New member
נראה לי שלא הבנת מי כתב את השאלה

אם זה כמו שאני הבנתי אז הילדה כתבה את זה. אין ספק שההורים של החבר שלך חושבים כל מיני מחשבות עלייך, ובמיוחד חושבים שאתם עוד קטנים ואיבדתם את התמימות מוקדם מידי. אני לא חושב שהם יסחפו לשינאה או סלידה ממך אבל כניראה שלא מאוד יעריכו אותך. אם באמת שניכם עדיין בתולים וקניתם את הקונדומים רק מיתוך סקרנות, אז כדאי שהחבר שלך ירמוז את זה להוריו וירגיע אותם. אם תצליחי להתאפק עוד שנה וחצי עם יחסי מין, ניראה לי שרק תרוויחי.

lolipop277

New member
למה להתאפק רק שנה וחצי?

אולי כדאי שתתאפק עוד 50 שנה. אין ספק שאחרי הפנסיה היא תהיה הרבה יותר בשלה. תרתי.

lolipop277

New member
לא סביר שישנאו אותך.

רק ההורים של הבנות שונאים את "מחללי תומתן". אבל לא היית ממליצה לך לצוטט לשיחה של ההורים שלו כשהם חושבים שאת אצלו בחדר.

danny girl

New member
דעתי

אני כמו ירון, חושבת שהם עלולים להעריך אותך פחות מה גם שאני חושבת שחודש של היכרות בגיל הזה לא מספיק.. אזבל זוהי החלטתך.. אני תומכת בדעה של ירון.

למעלה