בן 17+, אנרגיות וכו' - דחוף...

בן 17+, אנרגיות וכו' - דחוף...

שלום לכולן, הבטחתי לעדכן.... עדיין אני מודאגת, ואף יותר. היינו באבחון פסיכיאטרי/פסיכולוגי מקיף (פרטי) + בדיקות שונות, ותוך כדי היו התפתחויות לא נעימות, שכללו דיכאון של כשבוע, ובניית תיאוריות ואמונות אישיות של בני מאד לא מקובלות. למשל, לטענתו, הדיכאון החל לאחר שנער מסויים לחץ לו יד והעביר לו אנרגיות שליליות... - מאז הוא לא מצליח לחזור לכוחותיו....רוצה למות רק כי לא יכול לחזור לתקופה "הזוהרת" שלו (שהיתה במשך חדשיים כאשר ראה הילות והרגיש את עצמו בעל יכולות וחזק.) או הרגשה שהגוף "נסתם" לו. בקיצור - הבית הפך ל"מיני מחלקה פסיכיאטרית": הפסיכיאטר המליץ להתחיל טיפול ברספרידל (תרופה אנטי פסיכוטית) במינון נמוך מאד, אך בני מסרב. מרגיש שאם ימצא מישהו (אולי הילר?) בעל אנרגיות טובות וחזקות, הוא יוכל להצילו ולהחזירו ל"ימים הטובים" שלו (בהם הפסיק ללמוד...). ביומיים האחרונים, יחד עם התרופה, ויחד עם המלחמה בטיפול ובנו ההורים, בני כבר לא נראה מדוכא, אך לטענתו מרגיש רע מאד: יותר גרוע מאשר בדיכאון... מה שרציתי לשאול/להתייעץ: האם יש איזשהו הילר/מטפל באנרגיות מומלץ?, בהנחה, שאכן הוא חווה איזשהו משבר פסיכוטי, האם, לדעתכן טיפול מסוג זה עלול להועיל/להזיק?

שלום לך../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק גדול
ימים קשים עוברים עליך. אם הייתי במקומך... הייתי נותנת קודם לרפואה הקונבנציואנלית לעשות את העבודה בשיתוף עם מטפל רוחני. אני אנסה לבדוק בשבילך על מטפל/ת. את כותבת שבנך לא נראה מדוכא אך מרגיש רע יותר מכשהיה בדיכאון.... האם זו תחושה פיזית? האם אלו מחשבות ואי שקט שפוקדים אותו? האם יש לתרופה תופעות לוואי? מתי ניתן יהיה לראות שיפור מהתרופה?
תחזיקי מעמד
טליה

רותי 11

New member
בהחלט הייתי ממליצה טיפול

אצל מטפל הוליסטי זה יעזור לו מאוד וגם לך

תודה

תודה רבה לכולן. (למגיבות ולשולחות המסרים האישיים). כיף למצוא מקום שמחזק ומבין. בינתיים אנחנו פועלים בכל הרמות (רפואי/רוחני/אנרגיות) - מצאנו מישהי מומלצת וממש מקווים לטוב... לילה טוב.

למעלה