בן 18 עם נוזלים באוזן...מתחנן לעזרה

• פותח הנושא roidm
  • פורסם בתאריך

roidm

New member
בן 18 עם נוזלים באוזן...מתחנן לעזרה

אנשים יקרים, שמי רועי ואני עומד בפני גיוס. הורד לי פרופיל עקב נוזלים באוזן ימין.ניסיתי רופאים ועברתי ניתוחי כפתורים וכעת אני מחפש בנרות רופא טבעי כלשהו שיצליח "לשאוב" את הנוזלים האלו בדרך כלשהי, מצידי בדרך לא דרך.... שאלותיי הן מהו הטיפול המומלץ, למי שיודע ??? באבחון שעשיתי ב"מכבי טבעי" בראשל"צ נאמר לי כי עדיף הומאופט ורפלקסולוג אך אם מישהו חושב אחרת.... והשאלה השנייה היותר חשובה. חברה של דודה שלי שעובדת בחברת "טבע" אמרה שהיא ראתה בתוכנית בוקר כנראה בערוץ 2, מרפא טבעי מירושלים שמטפל בין היתר בסוגיה שלי בדיוק - הוצאת נוזלים מהאוזן. נאמר שלזכותו 95 אחוזי הצלחה. אני יודע שהוא חרדי ושהוא לא משתייך כנראה ל"מכבי" או "כללית" כי התקשרתי אליהם והם אמרו שלא... אני כבר מחוסר תקווה, אז בבקשה אם מישהו יודע משהו...תודה מראש, רועי.

רועי שלום וברוך הבא

אני מבין שהסיפור הזה עקשן ונמשך כבר לא מעט זמן. הומיאופתיה בהחלט עשויה לעזור לך לסיים את הסיפור הזה. הבעיה אינה מסתכמת באוזן ובנוזלים אלא בסיבה ובנטיה לכך, וזה מה שההומיאופתיה עושה. אם היא תצליח לגעת בנקודות האלה הסימפטום יעלם. איני יודע מיהו המרפא הזה וזה גם לא נושא לפורום. אם הגעת לאיבחון במכבי ויעצו לך על הומיאופתיה אז אולי כדאי שתנסה, אך עליך לברר שמדובר בהומיאופת קלאסי בלבד ולא אחר. ברכות והצלחה לקראת הגיוס. אלישוע

roidm

New member
האם המחיר הנ"ל נורמלי ?

ישנה הומיאופתית קלסית שטוענת כי היא מסוגלת לפתור את בעייתי, אך היא דורשת 500 ש"ח לשתי פגישות כולל התרופות. האם זה המחיר הנורמלי או שעליי לחפש במקום אחר ? הגברת לא משתייכת לשום קופת חולים.

אם כך

הכנס אל האתר של האגודה ושאל שם. הפורום דן בנושאים עקרוניים ולא בתימחור ו/או איכויות מטפלים. http://www.homeopathy-israel.co.il/ בהצלחה

שאלת המחיר

אם במחיר הזה אתה מתפטר מהבעיות שמלוות אותך ומציקות לך אז המחיר הזה "נורמאלי".... אני משערת שהתכוונת לשאול האם המחיר הזה מקובל-אז תחשוב כך-אתה משלם 250 ש"ח לפגישה. זה פחות ממה שתשלם לרופא (פרטי) בערך מה שתשלם לפסיכולוג ובערך מה שתשלם לכל איש מקצוע שבא אליך הביתה לתקן משהוא. אנשי מקצוע שעובדים למחיתם ועושים עבודה טובה זכאים לקבל תשלום הוגן. המחיר שהוצע לך הוא ממוצע-גבוה תוכל מצוא פחות מזה וגם הרבה יותר. כל טוב עירית

כשהאוטו מתקלקל....

מכניסים למוסך ויודעים שיהיה חשבון.... כי האוטו חייב לסוע אבל אף פעם לא נחזור למוסכניק דפוק שהבעיות אצלו מולידות בעיות אחרות, נכון ? ומה עם הגוף שלנו...לא שווה להשקיע בו כמו טיפול במוסך ? לפחות ? בריאות שלמה

נוזלים באוזן

רועי שלום הדרך היעילה להוצאת נוזלים באוזניים היא ע"י מס' שלבים:שינוי הרגלי תזונה(הבסיס), ייבוש הנוזלים ע"י צמחי-מרפא, שימוש בנרות הופי-נר השואב את הנוזלים מהאוזן. ודבר אחרון-מה אינך רוצה לשמוע? !!! כן יש גם צורך לעיתים לעבוד בפאן הרגשי והנפשי. בריאות שלמה אורן מזרחי

עניני תזונה הקושים לאוזניים שאלה

שמעתי שמוצרי חלב וסוכרים מגבירים את ההפרשות מהאזניים, האמנם ? דניאל

|חעניני תזונה הקושים לאוזניים שאלה

היי דניאל יקירי אכן נכון הדבר-חלב ומוצריו,סוכר לבן,דברי מאפה מתוקים וישנם עוד מס' מוצרים שאכן מגבירים את הליחה והלחות בגוף. אותם אלה אשר האיבר הרגיש אצלם הינו האוזן יוכלו להפגע שם ומי שהסינוס רגיש אצלו הליחה(תוצר של חום=עולה למעלה)יכולה לפגוע בסינוסים וכן הלאה. יש לציין שזה לא קורה אצל כל אחד וישנם אנשים היכולים להינות מחלב ומוצריו ללא שתפגע איזו מערכת בגוף. הכל תלוי בעיכול המוצרים האלה-אנזימי עיכול וכו' וכן גם בתפקוד מע' החיסונית, פינוי פסולת ומעברי ניקוז הליחה והנוזלים . מעבר לכך חלב ומוצריו וכמובן הסוכר גם "עוזרים" בהגברת מצב דלקתי כל שהו, כך שבזמן דלקת כלשהי מומלץ להמנע מהם ובכלל למי שרגיש ויש נטיה לדלקות/הפרשות/נוזלים באוזניים, בעיות סינוסים, נזלות וכו' מומלץ להמנע בכלל ממוצרים אלו. ישנם תחליפים-חלב סויה למשל. יום נפלא ורק טוב אורן מזרחי

למעלה