בן 24,להתחיל קשר עם בת 32?

בן 24,להתחיל קשר עם בת 32?

שלום אני סטודנט בן 24 והתחלתי לדבר בפייסבוק עם מישהי שהיא בת 32 גם סטודנטית,דיברנו 3 פעמים ונראה שהיא מעוניינת שניפגש למרות פער הגילאים,זה התחיל מזה שהוספתי אותה מקבוצת הכרויות ואיכשהו התחלתי לדבר איתה על נושא של בעיית קשב וריכוז וביישנות בהקשר כלשהו,והתברר לי שגם היא סובלת מדברים דומים ואז חלקנו ביחד דברים משותפים ומצאנו על מה לדבר,ויצא שב 2 שיחות שונות שלנו היא זרקה שאני תמיד מוזמן לבוא לעיר x [העיר בה היא גרה] לבקר. בהתחלה היא הציגה את זה שהיא מחפשת פרטנרים ללמוד איתם [ספק אם זאת כוונתה],וכשאמרתי שלא יהיה רלוונטי שנלמד כי זה שעה כל נסיעה ואנחנו לא לומדים חומר דומה [ניסיתי לבדוק את כוונתה האמיתית],אבל שאפשר לדבר ולתמוך אחד בשני היא הסכימה,ובכל אופן אמרה שאני תמיד מוזמן אליה לבקר. בתור אחד שאין לו נסיון זוגי או מיני הייתם ממליצים לי להיפגש איתה למרות פער הגילאים?
אגב,לא דיברנו כלל על נושא של נסיון זוגי/מיני

Reyn

New member
כן.

אם היית שואל אם כדאי לבחור בן 24 לחפש בכוונת תחילה בחורות בנות 32, הייתי אומר לך לחשוב פעמיים, כי בכל זאת מדובר בפער משמעותי שעלול להתבטא במנטליות שונה, שלב שונה בחיים, ציפיות שונות מקשר. זה לא אומר שצריך לפסול אוטומטית, אבל לא בהכרח כדאי לחפש בכוונת תחילה בפער גילאים כזה.

אבל אם אתם כבר תוך כדי התכתבות, ומוצאים חן זה בעיני זו, ופער הגילאים לא מפריע לה - אז שווה לכל הפחות לתת לזה צ'אנס. יכול להיות שאתם בדיוק באותו ראש למרות הפער, ויכול להיות שלא אבל עדיין תוכלו לבלות יחד... אין בכך רע, בוודאי כשאתה חסר נסיון בגיל 24 ובוודאי רוצה כבר להתנסות.

זה יצא מקרי

גם אני התפלאתי שהבנתי שהיא בת 32 וגם הרגשתי שזה לא הכי מתאים והיו חברים שאמרו לי כמה שזה לא מתאים,אבל מצד שני היא נראית סביר,וזה לא שיש כרגע יותר מדיי אפשרויות ככה שאני בהתלבטות.אבל שתבין שהיא בת 32,סטודנטית בשנה שלישית וגרה עם ההורים,כך שכנראה גם לא הכי מצאה את עצמה.
בלי קשר ראיתי סרטון שלה בפייסבוק ויש לה קול ממש מעצבן

Reyn

New member
כן, שיערתי שהסטטוס שלה בחיים אופייני לגיל צעיר יותר

זה אומר שלפחות בנושא הזה לא יהיה בינכם פער (ואולי חבל, אם היא היתה גרה לבד הייתם יכולים לנצל את הדירה שלה
).
לגבי הקול, אולי היא דיברה בקול מוזר בשביל הווידאו, ובכל מקרה לא נראה לי שזו סיבה לפסול מראש. לכל הפחות תפגוש אותה.
&nbsp
אתה יודע, הגעתי לגיל 25 בלי לנשק בחורה מעולם, ואז הגעתי למסקנה שאני חייב להתנסות. מאותו רגע ביליתי חודשים בחיפוש אינטנסיבי עד שהצלחתי להגיע לנשיקה ראשונה, מזמוז ראשון, סקס ראשון... יש לך הזדמנות בפתח הדלת. גם אם זה לא יהיה הקשר של חייך, למה לא לנסות? Worst case scenario, התוודעת לעיר X ובזבזת כמה שעות על דייטים. גם זה נסיון מועיל.

בוא אני יספר לך משהו הזוי

אני גם לכאורה הייתי אמור להיות במצב שאפילו לא התנשקתי מעולם,אבל פעם הסתובבתי עם חבר והוא היה עם חברה שלו,הוא היה מודע למצב שאני נמצא בו. אז הוא ביקש ממני להתנשק איתה בנוכחותו,היא הסכימה. הם עשו את זה כדי לנסות לשפר לי את הבטחון,אם לא, הייתי נמצא עכשיו במצב שאתה היית בו עד גיל 25. ולגביה,האמת שבדיוק אתמול יזמתי איתה שיחה והיא לא יותר מדיי זרמה משום מה,אולי גם כי זה היה דיי מאוחר בלילה,אני לא רוצה גם להיראות להוט מדיי,אחכה שהיא תיזם ובהדרגה אשתדל שניפגש בשבועיים הקרובים.

Matzeket

New member
השאלה אם אתה רוצה להפגש איתה

אם כן, נמליץ שכן
אם לא, נמליץ שלא

:)

פער גילאים זה בראש

לפעמים.
אני לא רואה בזה בעיה אם היא מוצאת חן בעינייך ביתר המישורים
עכשיו ראיתי שכתבת שיש לה קול מעצבן אם זה כך אז מציעה לנסות ולראות
מקסימום לא יצא כלום. אני בכל אופן לא הייתי פוסלת מישהו על פער כזה .

Surrealistical

New member
איך אפשר לענות על זה?

לא אמרת האם: אתה מחבב אותה? היא מעניינת אותך? יש לך חשק להפגש איתה? הית מקווה שיצא משהו מהפגישה?

למעלה