בן 27 ועדיין מסתובב לבד........

brami55

New member
בן 27 ועדיין מסתובב לבד........

בן 27 ועדיין לבד.......... שלום אנשים למען האמת אני די מיואש......... אני לא יודע מה אני עושה לא נכון בגדול עד גיל 22 חייתי בחברה דתית ואז יצאתי לעולם החילוני היתה לי חברה פעם אחת ממש מעט אחרי שיצאתי לחילוניות ולזמן קצר מאז אני לבד ולא כל כך בטוח איך נכון ומה לעשות כדי להתחיל איתן אני יודע שחסר לי ביטחון עצמי ושאני גם די נבוך מהעניין של להתחיל עם נשים אבל אני לבד כבר כמה שנים טובות וזה כבר בילתי נסבל אני יודע שאני בסך הכל נראה לא רע גם די שרירי לפי המבטים בחדר כושר אבל לא מסוגל לעשות כלום בנושא...... אשמח לשמוע עצות בעיקר בעיקר מנשים שאותן אני כל כך לא מבין האם יש כזה דבר המשפט הנכון ? הסיטואציה הנכונה? התזמון הנכון? תגובות בבקשה !!!!!!!

izabu

New member
אין כזה דבר המשפט הנכון

אלא המשפט הנכון לאותו הרגע ולאותה הבחורה ואת זה תוכל לדעתאם תביט עליה מעט ותבין אותה ותבין מה היא היתה רוצה לשמוע, במובן של מה מעניין אותה ותחשוב גם על מה אתה היית רוצה לשמוע אבל הכי חשוב שזה יהיה טבעי,שתהיה התחלת שיחה טבעית ולא בקטע של "להתחיל". אפשר תמיד לשלוח לה פתק,או תוכל להשתמש בקופידון או שאר האתרים להכרויות בהצלחה

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

כמו שכבר ענו לך, אין משפט נכון. וכמו שנאמר - צריך להיות בזמן הנכון, במקום הנכון, עם הבן אדם הנכון. יש בחור שיתחיל איתי בצורה של 'יש לך אש?' מליצית ודווקא הקלישאה תצחיק אותי ותחבב את הבחור עליי. יש בחור שידחה אותי בצורה כזו. ויש בחורות ששאלה כזו תראה להן פאתטית בטירוף.

עם כזאת גישה...

אתה גם תמשיך להיות לבד.. אולי פשוט תפסיק לחשוב על זה.. תחייה את החיים.. ואם זה צריך לבוא..זה פשוט יבוא..:)

למעלה