בן 3 וחצי מדבר לא ברור

מעיןגל

New member
בן 3 וחצי מדבר לא ברור

שלום רב, הבן שלי בן 3 וחצי ועדיין לא מדבר ברור , יש מעט מילים שהוא אומר כמו שצריך . טיפלנו אצל קלנאית תקשורת לפני כמה חודשים שנתנה לנו "חופש" מהטיפול בשל הסיבה "לא בשל מספיק" היא טענה שהילד לא משתף כלכך פעולה והוא לא בשל מספיק לטיפול הזה ושנדחה אותו בכמה חודשים. לדעתי הילד בבית מאוד מפותח וחוץ מהפלט של המילים הוא יודע ומבין הכל מהכל. מה אפשר לעשות כדי לעזור לו לפלוט את המילים בצורה נכונה. הוא הולך בחודש הבא לגן עירייה ואני פוחדת שהילדים יצחקו עליו או שלא יבינו אותו ושהוא יהיה מתוסכל מהעניין . בבית שלא מבינים אותו הוא חוזר על המילים המון פעמים ו/או מראה לנו מה הוא רוצה. זה קורה מעט כי את הרוב אני כן מבינה. גן שפתי ירד מהפרק בהמלצתה של הקלנאית תקשורת שאמרה שאין צורך. מה עושים?

שלום לך,

יש ילדים שעדיין לא בשלים לטיפול עד גיל 4 בערך (ואפילו אחרי) אני מציעה לכם לחזור לטיפול בערך עם הכניסה לגן. אל תדאגי בקשר לכניסה לגן, יש לא מעט ילדים שמתחילים את הגן עם קשיים בדיבור. כל עוד הבעיה מטופלת באופן מקצועי ולא מזניחים את זה, אין צורך לחשוש. יש ילדים רבים שלמרות השיבושים הם "כוכבים" מבחינה חברתית. בהצלחה,

ממליצה לגשת להומאופת בקופת החולים

כפי שייעצתי גם לפני בעיות דיבור -מכול סוג יכולות להיות מטופלות יפה ולקדם את הילד רבות על ידי הרופא ההומאופת של קופת החולים בברכה אדית דניאל הומאופתית קלאסית בכירה

למעלה