בן 30 ומשהו מגיע בשבוע הבא למיאמי

newbie7

New member
בן 30 ומשהו מגיע בשבוע הבא למיאמי

מחפש להכיר קצת חברה לבילויים בערב. אשמח אם תפנו אלי. (וכן בילי, זה כולל סקס). ועכשיו ברצינות, מה כדאי לעשות בעונה זאת של השנה? האם שווה לנסוע כל הדרך ל-Key West? לבקר ב-Everglades ולצפות באליגטורים דוגרים על הביצים שלהם? לערוך סיור באולפני קול הלב? ואיפה ה-Key Lime Pie הכי שווה (שלא לדבר על מסיבת יום העצמאות?!). רעיונות, עצות וטיפים שימושיים (למשל, כיצד ללכוד הוריקן בקופסת גפרורים) יתקבלו בשמחה.

nalini

New member
אולי תעשו הסבה, אתה

והניו יורקרית... תיפגשו באמצע באיזה ורג'יניה או וושינגטון, עסקו בחקר הכלאת מלפפונים ועגבניות, ואכלו פמפקין פאי באיזה צ'יפ מוטל און דה וואי! נראה לי אחלה חיים... מיאמי היא ג'יפה. אם בעצות וטיפים עסקינן. סקס תמצא בשפע עם אתה גיי, אם לא, כנראה שלא יהיה הרבה מזל. החופים היותר פופלריים הם הניקי ביץ' (בתוך הסאות', ממשיך עד ממש לאבניו 1) יש פול מועדונים וחיי לילה יחסית עשירים. המצלה ספציפית היא מועדון שנקרא "עמיקה", הייתי שם ובשבילי היה קצת מבוגר אבל נשמע שאולי לך יתאים... אם אתה בעניין של קצת שופינג יש איזה סקוור ממש חמוד, שכחתי את השם, אבל באזור 42 אבניו וקולינס, אולי מישהו מקומי יודע על מה אני מדברת, יש הרבה סיילים, ועשיתי שם מסאג' מפנק ולא יקר... וזהו. אם היה לי כוח וזמן הייתי אולי נוסעת לפאלם, אבל 10 ימים בהחלט מיצו את מיאמי... שמש, ים, גולשים, דוגמניות, אוף כמה זקנים. ותכין את עצמך ללחוץ הנוראית. בון וייאג'!

newbie7

New member
תודה

האמת יותר מעניין אותי הטבע ויש כאן בקליפורניה מספיק שמש ים וגולשים (אם כי הרבה יותר יבש). אבל אחרי שקראתי באתר של האברגליידס על היבחושים שעשויים לאמלל אפילו מישהו עם עור של פיל, אני תוהה אם לא עדיף למצוא מקלט במול המקומי... חוץ מה איך כותבים "עמיקה" באנגלית ואיפה זה נמצא? ושופינג ממש לא תודה (האמת גם מסאגים לא) לגבי הכלאות מלפפונים ועגבניות אני לא בטוח, אבל בהחלט הייתי רוצה לנסות את הטומאקו של הומר סימפסון (ויש כבר הצלחות מדווחות בתחום!).

newbie7

New member
תודה

האמת יותר מעניין אותי הטבע ויש כאן בקליפורניה מספיק שמש ים וגולשים (אם כי הרבה יותר יבש). אבל אחרי שקראתי באתר של האברגליידס על היבחושים שעשויים לאמלל אפילו מישהו עם עור של פיל, אני תוהה אם לא עדיף למצוא מקלט במול המקומי... חוץ מה איך כותבים "עמיקה" באנגלית עם K או C ואיפה זה נמצא? ושופינג ממש לא תודה (האמת גם מסאגים לא) לגבי הכלאות מלפפונים ועגבניות אני לא בטוח, אבל בהחלט הייתי רוצה לנסות את הטומאקו של הומר סימפסון (ויש כבר הצלחות מדווחות בתחום!).

nalini

New member
that's the one...

תהנה, אם מחליט ללכת... מצפה להמלצות חמות לחבר'ה קצת יותר צעירים כשמגיעה לל.א בתחילת יוני...

רוניללה

New member
רק אם הוא שווה אתה יכול לשלוח אותו

אלי....

למעלה