בן 8 שבועות לא מחייך )-:

בן 8 שבועות לא מחייך )-:

יש לי תינוק מתוק בן 8 שבועות. הוא נולד בקיסרי בשבוע 38 במשקל תקין (3.150) הוא מתפתח מצויין ע״פ כל אחוזוני הגדילה, הוא מתפתח מעולה מוטורית (כבר מחזיק את הראש לבד כמה שניות שלא לדבר על להחזיק את הראש כששוכב על הבטן. הוא יוצר קשר עין ארוך וממושך ועוקב אחריי במבט הוא מגיב לרעשים ונבהל הוא מאד אוהב להיות על הידיים ולהיות מכורבל ומנושק (-: הוא בוכה (בקולי קולות) כשהוא רעב או כשמשהו מציק לו ולאחרונה התחיל להוציא קולות ולגלות את הידיים שלו (מביא את הידיים מול העיניים, מסתכל ומכניס לפה) הבעייה: הוא כמעט ולא מחייך חיוך חברתי ?? הוא מחייך מתוך שינה והוא נבדק והוא רואה ושומע היטב. אני שרה לו כל היום, מחייכת אליו עד שהלסת שלי כבר כואבת והוא... בוהה בי, מכווץ את השפתיים ומחייך אליי אולי אולי פעם אחת ביום ?? זה מדאיג ומדכא אותי ברמה שקשה לי לתאר... כשאני לא איתו, אני כל הזמן בוכה מהפחד שמא הוא אוטי.... (אני אפילו לא יכולה לכתוב את המילה...) אני אשמח לשמוע על מקרים שבהם הכל היה בסדר אבל התינוק לא חייך עד אחרי גיל חודשיים. בקשה אחת: כל אלו שהתינוק שלהם חייך ביום הראשון לחייו ובשבוע הראשון כבר כתב וקרא, בבקשה, תחסכו לי את הסיפורים שלכם... אני בטוחה שהתינוק שלכם מושלם. אין צורך לזרות מלח... תודה! אור

אוי יקירה אנא אל תכאבי

בעוד שבועיים או שלושה בודאי תזכי גם את לראות חיוך רצוני של תינוקך.
&nbsp
הרבה תינוקות לא מחייכים חיוך רצוני בגיל 8 שבועות והכל אצלם בסדר.
אגב: 8 שבועות זה פחות מחודשיים :)
אני רואה אלפי תינוקות!
חבל שתוציאי אנרגיה מיותרת על דאגה ואני שולחת לך חיבוק חם
ומחכה לעדכון שלך בעוד כשבועיים
&nbsp
&nbsp
כל טוב
ענת

תודה על התגובה המעודדת!

זה בדיוק מה שאמר לי נוירולוג ילדים בכיר שהגעתי אליו בוכה... אני כל כך מקווה שאתם צודקים!!!.... אכן האוצר יהיה בן חודשיים רק עוד 5 ימים... מקווה שעד אז הוא כבר יתחיל לחייך (גם אני וגם אבא שלו מאד חייכנים (-;) מקווה שהוא גם יהיה כזה. אני אעדכן! המון תודה! אור

למעלה