בנדא מגנטיק היבואניתהרשמית ל IRIVER

בנדא1

New member
בנדא מגנטיק היבואניתהרשמית ל IRIVER

שלום לכולם, שמי פול ואני נציג השיווק של חברת בנדא מגנטיק, לכל אלו ששואלים או תוהים לגבי הגרסאות של מכשירי ה IRIVER המגיעים לישראל, אז כך: רוב המכשירים המיובאים ביבוא אפור הם הגרסה האמריקאית, הנחותה יותר. המכשירים המיובאים על ידי בנדא מגנטיק הם יבוא רשמי מהמטה של IRIVER הונג קונג וגרסתם היא האירופאית. השירות שניתן בישראל הוא לנגנים שנקנו מהיבוא של בנדא מגנטיק בלבד והאחראיות היא כמובן מלאה. זאת במטרה לעצור את היבוא האפור אשר לא מקנה שירות לאף לקוח גם אם ניזוק לו המכשיר. לפרטים נוספים ניתן להיכנס לאתר IRIVER ישראל בכתובת : WWW.I-RIVER.CO.IL או להתקשר לטלמסר: 1700-501-301 בבנדא מגנטיק האזנה נעימה ויום טוב.

bitonano

New member
תפסיק לזיין את השכל...

אני קניתי מבאג שעובדת עם ארקדיה (ה-יבואנית הרשמית) גרסא אירופאית איכותית ללא שום בעיות כבר חצי שנה. אתם היבואנים החדשים בארץ... הם מייבאים אייריבר ממזמן.

weird dust

New member
אני לא מבין מה הכעס?

אני לא מוצא שום בעיה בתחרות, עד היום תחרות עשתה בעיקר טוב לשוק.

bitonano

New member
כי הוא אומר שהוא הרשמי למרות שהוא

לא הראשון שייבא. וגם היבואנית השנייה והיחידה ממה שאני יודע שמייבאת אמר שהיא מייבאת אמריקאי.

הוא לא אמר שלא

הוא רק אמר שגם הם מייבאים גרסאות אירופאיות ושיש כאלה שמייבאים אמריקאיות

בנדא1

New member
בנדא יבואנית IRIVER

נכון חמוד, אף אחד לא שלל את העובדה שארכדיה ייבאה IRIVER, אך היו ספקות בפורום על הגרסה שבנדא מייבאת ורק רציתי לעדכן את מי שזה מעניין, אין צורך במילים גסות ותגובות חריפות, זה מראה על חוסר בגרות. וכפי שהגיב כאן מנהל המערכת, אין ספק שבסופו של דבר המרוויח העיקרי מעניין זה הם הצרכנים הסופיים, הן במחירים והן בשירות ללקוח. תודה ויום טוב.

stardust19

New member
מצפה לתחרות שתוריד את המחירים וגם

למכשירים חדשים- תודה על המידע

בנדא1

New member
יש כבר בדרך

יוצאים דגמים חדשים לנגני ה IRIVER והם בדרך, השבוע בלי קשר ייכנס משלוח עם נגני סדרת ה 800 , פרטים יש כבר באתר I-RIVER.CO.IL אומנם נגנים לא חדשים, אך נגנים מדהימים בביצועים ובעיצוב. פשוט לא טרחו להביאם לישראל עד כה ואנו חושבים אחרת. מחירים סבירים בהחלט, תהנה.

meidos

New member
גרסא אמריקאית אמפריה

האירופית לא מחדשת לי שום דבר שימושי.

stardust19

New member
אני- אני חייב ללכת עם שלל תוכנות

בנוסף למוזיקה, בגלל זה אני קניתי את H320

matke

New member
../images/Emo45.gif

קיבלתי את האיפוד לפני 4\3 ימים וכבר השתמשתי בדיסק און קי 5 פעמים

שאלה לבנדא1....

האם יש קליפסים לאוזניות שקיבלתי יחד עם IFP 799 ? כלומר במקום לקנות אוזניות נוספות כי אלה נופלות בקלות בזמן ריצה !

בנדא1

New member
קליפסים לאוזניות

לצערי IRIVER לא מספקים קליפסים עם האוזניות, אני ממליץ לפעילות ספורטיבית כגון ריצה לך על אוזניות העורף, הם ממש נוחות ונתמכות בצורה נפלאה בזמן פעילות גופנית, מחירים לא יקירים בחנויות עד 60 ש"ח

ski11

New member
בתור יבואן - מה עם עברית ? !

בנדא מביאים אופנים (Giant וכו'), וגם מדיה מגנטית וכו'. עכשיו נכנסתם לנושא הנגנים. יופי. אבל מה עם עברית מלאה לנגנים ? (לשמות השירים, לא לתפריטים... )

למעלה