בנה לך עסק

EdisonGirl

New member
בנה לך עסק

לאחרונה הושק באתר "תפוז עסקים" - אינדקס העסקים החדש של תפוז, המקשר בין אוכלוסיית הגולשים באתר לבין בעלי עסק קטנים ובינוניים. אתם מוזמנים להתרשם מהממשק החדש כאן - http://biz.tapuz.co.il/ אז את השבוע, לכבוד השקת "תפוז עסקים", נציין בכל האתר בסימן קידום עסקים קטנים ובינוניים.

לכבוד השבוע הזה, החלטתי לשאול אתכם, אם יכולתם לעסוק במה שאתם בוחרים – בלי קשר ללימודים שלכם בכלל (או עם) – במה הייתם בוחרים? איזה עסק הייתם מקימים? איפה, איך היו קוראים לו ומה היו תלבושות הצוות?

ועוד שאלת בונוס קטנה- בניית עסק היא משהו שמופיע בתוכניות שלכם לעתיד? זה משהו שחלמתם עליו או שזו לא שאיפת חייכם? ואולי בכלל הקמתם או מקימים אחד בימים אלו ממש?

אני חושבת על זה הרבה....

בכלל יוצא לי לחשוב מלא לאחרונה, על העתיד,על החיים,מחשבות טובות,אבל לרוב מחשבות פחות טובות..נולדתי סוג של שלילית,זה יעבור שאני יהיה גדולה (מתי שהוא כן?!)

בכל מקרה לגבי השאלה של אדי...

השאיפה שלי לפתוח משפחתון קטן בעיר אבל שהנהלים בו יהיו כמו הנהלים של הקיבוץ...אווירה עצמאית אך תומכת כלפי הילד, חצר גרוטאות, טיולים בעגלולים,אווירה כיפיית ופתוחה עם כולם...

התכנון הוא לפתוח משפחתון קטן של קטנטנים (גילאי 3 חודשים עד שנה) משהו כמו חמישה -שמונה ילדים...

לקרוא לו "משפחתומצ'יק-לחיות כמו בקיבוץ" או משהו בסגנון...והכל הכל הכל יהיה שם באווירה קיבוצית כמו שציינתי למעלה... זה סוג של שאיפה שלי,אפשר להגיד חלום..

אבל לפני זה אני רוצה לסיים ללמוד,לעבוד בקיבוץ,להמשיך להכיר את החינוך הקיבוצי, ללמוד עוד דברים..ולהפתח :)

ואז להביא את הקיבוץ לעיר
מה שבטוח שעוד ישמעו עלי

Purple Mushroom

New member
המותג Purple Mushroom

הייתי עושה מהכינוי שלי מותג, להקת רוק \גראנג' מקומית, או בינלאומית. הייתי מתחבר לאנשים האומנותיים הנכונים,
והיינו מדפיסים חולצות, עם לוגו שהייתי מצייר בעצמי, עם מוטיבציה של בת זוגתי האידיאלית והמושלמת לי, פטריות סגולות, או פטריה סגולה על רקע לבן או טורקיז.
אולי זה עוד יקרה לי , לפני שאהיה ממש זקן בשנת 2020. אולי זה עוד יקרה לי במהלך או באמצע העשור הנוכחי. אולי יהיה לי שיא, ו\או התחלה , המשך התחלה של החלומות המנופצים והגנוזים שלי.

קשה לי מאוד לראות את עצמי עצמאי, עבדתי עם בעלת ומנהלת מסעדה בתל אביב, והייתי קצת מאחורי הקלעים, ויודע שלעצמאי יש המון הוצאות, המון. לא יודע אם יש לי היכולת, לעשות כ"כ הרבה הכנסות, שמכסות את ההוצאות, וגם מוציאות אותי עם רווח.
בינתיים ,כאמור, מסתדר עם תקציב הכנסה של קצת יותר מ3 אלף. (ביום חמישי, מקווה שיגיע ל-4 אלף, תלוי בגודל הצ'ק השני של משכורת מאי 2012)( תמיד שאפתי להגיע ל-2 אלף ש"ח הוצאות, אבל זה לא ריאלי).

מה עוד?
התקווה שלי, זה החברים שלי לעתיד, אנשים שכביכול זרים, אבל אפגוש בעתיד, והם ימשיכו להעצים אותי, אולי אחרי 3 שנים במהפכה
.
מקווה שיבוא שינוי לטובה אישי וכללי בעולם, ב 21 לספטמבר, או ב 21.12.2012
.

Optimistic Girl

New member
עונה

כבר הרבה זמן לא הייתי בתפוז...

אני דווקא כן בקטע של עסקים,
אבל הבנתי שאני רוצה עסק עם נשמה,
קודם נשמה <משהו שאני אוהבת>
ורק אז לעשות מזה עסק.

זה כבר בשלבי הבנייה <התחלתי עם חזון >
וכבר יודעת לערך במה מתכוונת לעסוק... יש לי שאיפות גדולות

אבל זה אחרי תואר ראשון ודוקטורט...

Optimistic Girl

New member
ברוכה הבאה לפורום

מוזמנת להשתתף בשירשור של חדשים שפתחתי

רוצה לעסוק עם אנשים, לעזור להם להפטר מבעיותיהם כמו ביישנות, חוסר ביטחון עצמי, איך להרצות מול קהל ולא לפחד מזה... וכו וכו...

דוקטורט אם ירצה השם<וגם אני>
רוצה לעשות בNLP , שזאת שיטה קצרת מועד שנלקחה מפסיכולוגיה, לעזרה לאנשים עם כל מיני מצבים יומיומיים כמו פחדים וכל מה שכתבתי למעלה..

ואת מה רוצה לעסוק?

למעלה