בנוגע לאתמול...

בנוגע לאתמול...

למי שלא יודע, הייתה הופעה של הפרויקט בבית הלוחם בת"א. והייתי בה. לפני ההופעה, הלכתי לשירותים, כי אני בן אדם, ולפעמים אני שותה יותר מדי. בדרך לשירותים, עברתי במסדרון ארוך עם הרבה חדרים. על דלתו של אחד מהחדרים, היה שלט "חדר אמנים". כשחלפתי על פניה, שמעתי את עידן מדבר. לבד. אף אחד לא עונה לו. פתאום הוא יצא עם טלפון ביד וקרץ לי. חייכתי אליו, ואמרתי "אני אחכה, אני אגיד בהצלחה". כשהוא סיים את השיחה, הוא שאל אותי "מה קורה? הכל פיקס?" בחיוך הכל כך ממש מאוד מקסים שלו, אז אמרתי לו "הכל פיקס. בהצלחה גדולה". הוא אמר "תודה רבה!", ואז.. "האמת היא שאנחנו מכירים מאיזשהו מקום, נכון??", כשהוא מושיט יד לכִּיף. אז הושטתי גם אני את היד שלי, ובעודי קצת בשוק מהעובדה שהוא זכר אותי, חייכתי ואמרתי "נכון". הוא אמר "תזכירי לי??", אז אמרתי "מיצפאן..". אז הוא אמר "אהה נכון!!! עם הציור של יצפאן..". סיפרתי לו שבפורים רצינו להתחפש לעידן רייכל וכאלה, הוא ממש צחק.. אחרי זה דיברנו עוד, ובאיזשהו שלב הוא שוב שאל "אז תגידי מה קורה?? הכל פיקס?", ואמרתי שוב שהכל פיקס, ו"קצת מתרגשת". :) ושוב, בהצלחה, והוא שוב אמר תודה רבה וחייך את החיוך הכל כך ממש מאוד מקסים שלו, נתנו כיף, ונפרדנו לדרכינו. אה, אגב - ההופעה הייתה מדהימה.. לבכות. אני מצטערת, האיש הזה, הוא הבן אדם הכי נחמד בעולם.

הוא בן אדם מדהים!!!!

ומי שתיזכה להיות בת זוגתו, ממש תיזכה בלוטו.....אפילו הרבה יותר. אין הרבה אנשים כמוהו, אם בכלל יש כמוהו עוד אנשים. הבן אדם בן 29, ועדיין לא נשוי....

gever0908

New member
פששש

בנאדם מאוד נחמד אבל תכלס אני לא כל כך חושב שהוא מחבב מעריצים למה בהופעה שאני היתי בה פעם בפתח תקווה, אחרי ההופעה הוא רץ החוצה כמו טיל ולפי מה שהבנתי הוא רץ לאוטו שלו הוא בא עם האוטו הפרטי שלו ואחרי ההופעה הוא ממש ברח משם כנראה שאחרי הופעה הוא כל כך עייף שממש אין לו כוח לזיוני שכל חחחחח

הוא בטוח היה עייף

כי הוא תמיד מדבר אחרי זה עם מעריצים והוא כן הבן אדם שהמחבב מעריצים, מי היה מי מיתקשר אליי פעמים, אם לא עידן.

glitter8

New member
הלו הלו...../images/Emo46.gif

הבת אדם (אני!!) בת 32 ועוד לא נשואה....יש איזה רייכל פנוי בשבילי??? מסרים רלוונטיים לתיבה ווקשע!

אין.. הוא פשוט הכי מקסים

אני ממש שמחה שנהנית! ואני בטוחה שהשיחה איתו עשתה לך רק יותר כיף :)

Saffron

New member
איזה יופי! ../images/Emo29.gif

אני שמחה שנהנית בהופעה, ושהייתה לך כזאת פגישה נחמדה איתו בסוף. :)

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא היה מביך באזישהו שלב?

willo1

New member
../images/Emo13.gif סבבה

כשקראתי מה שכתבת בפעם הארושנה זה היה נראה לי כאילו תיארת את זה במצב מביך כזה שלא היה בו תמיד מה להגיד. אבל עכשיו בקריאה שניה זה נשמע כאילו הייתה שם שיחת חברים כזו

למעלה