בנוגע לבחינה

בנוגע לבחינה

לא הצלחתי לשלוח הודעה למייל לכולם כי המייל של וואלה מגביל אותי רק ל50 נמנענים. הנה מה שפורסם לפני חצי שעה באתר של בר אילן: הודעה לסטודנטים בעניין בחינות בין התאריכים: 27.1.08-8.2.08 תאריך: 2008-01-23 שעה: 14:40 בחינות בתקופה 27/1/08 עד ל 8/2/08 כל הבחינות של מועדי א' בקורסים שלא שבתו יתקיימו בתאריך שפורסם מראש. בחלק מהבחינות יתכן שינוי בשעת הבחינה (לא בתאריך). נא עקבו אחר המועדים שיפורסמו באתר האינטרנט, סמוך למועד הבחינה.

תודה אפריל + שאלת חזרה למבחן

מה גורם לדעיכה של הקשר האסוציאטיבי? א. למידת פחדים ב. גירוי ניטרלי ג. טיפול בשוק חשמלי ד. מלפפון חמוץ

מי רה לה

New member
מלפפון חמוץ.

אני צודקת? אין מה לומר, שעשעת אותי למדי..

התשובה היא א - ושאלה נוספת

משחזור של 2004: דני אהב מאוד לאכול דגים כשהוא היה ילד קטן. היום כשהוא גדול הוא לא מסוגל לראות דגים ונגעל מהם. מהי סיבה אפשרית לכך? א. התנייה קלאסית ב. התנייה אופרנטית ג. התקה ד. דגים זה מגעיל, נקודה. מי לעזאזל אוהב דגים
איכס
ושאלה נוספת: 1. ב"פרשת הסוס הטרויאני" הועמדו בשנת 2006 לדין חוקרים פרטיים, באשמת שימוש בתוכנת מחשב לצורכי ריגול תעשייתי אצל מתחרים עסקיים של לקוחותיהם. במהלך החקירה שקדמה להליכי התביעה, ביקשה המשטרה וקיבלה מביהמ"ש צווי חיפוש ותפישה לדואר אלקטרוני של החשודים, הן דואר אלקטרוני שהיה אגור במחשבי ספקי האינטרנט, והן דואר אלקטרוני עתידי שיגיע למחשבי ספקי האינטרנט בתוך 30 ימים ממתן צו החיפוש. במהלך הדיון בבית המשפט התגלעה מחלוקת לגבי יכולת המשטרה לתפוש דואר אלקטרוני באמצעות צווי חיפוש ותפישה. א. מה היה טיב המחלוקת ומה היו טענות הצדדים בה? ב. מה ניתן ללמוד מן המחלוקת דלעיל על הבעיות אשר מציבים הלכידות מחד גיסא והמוצרים והשירותים החדשים המוצעים כיום מאידך גיסא.

b a r b u n i a

New member
למה התשובה היא א'?

דעיכה לא יכולה להיגרם גם ע"י גירוי ניטרלי שבעצם מלמד אותנו שכבר אין קשר בין הגירוי המותנה האחר לתגובה לתגובה המותנית?

אני מסכימה איתך :)

אבל נראה לי שגונתרגרין הזה לא מבין כלום והוא סתם ממציא שאלות לא קשורות :) זה בטוח לא א' כמו שהוא אמר כי למידת פחדים זה הרי סוג של למידה אסוציאטיבית.. הוא הרג אותי עם שתי השאלות האחרונות!!! חחחחחחחחחח

למעלה