בנוגע להגרלת הגרין קארד האחרונה

ronen8834

New member
בנוגע להגרלת הגרין קארד האחרונה

שלום לכולם, עקבתי אחרי הפורום הזה זמן רב. לפני מספר חודשים השתתפתי בהגרלת הגרין קארד האחרונה (DV-2004) והיום קיבלתי הודעה כי שמי עלה בהגרלה. כמו כן מצוין בהודעה כי עלו כ 100,000 איש ומתוכם יבחרו כ 55,000. יש מישהו בפורום שיכול מניסיונו האישי לעזור לי לגבי מה לעשות הלאה? אני מבין שעלי לשלוח את הטפסים שקיבלתי אך אולי עוד טיפים? ראיתי את שמו של עו"ד יעקב בפורום, אולי תוכל אתה לעזור לי. אשמח מאוד על כל עזרה של מישהו שעבר זאת בעצמו או שמבין בנושא. תודה רבה.

ארנבסקי

New member
קצת הסברים

קודם כל מזל טוב. אני בדיוק בסוף התהליך שאתה מתחיל, וזה תהליך ארוך (המטרה של תכנית ההגרלות היא שתקבל גרין כארד כשנתיים לאחר ההגרלה). ברגע שאמרו לך שזכית קיבלת גם טפסים למלא נכון ? ככל שתמלא אותם יותר מהר כך הסיכוי שתיכנס לרשימה גדול. אתה עכשיו מתחרה בין מאה אלף אנשים שכל אחד מהם קיבל עכשיו את המסמכים והוא צריך להחזירם בהקדם. שלחת מסמכים ? תמתין קצת פחות משנה. מתישהו ישלחו לך הוראות המשך, לקראת סוף התהליך תקבל תאריך לראיון בשגרירות בת"א ולקראתו תכין המון המון מסמכים החל מתעודת לידה צבא יכולת כלכלית אבא אמא ועוד הרבה. שמע - יש לך עוד זמן, אבל תתחיל לחשוב על הסוף דהיינו - קיבלת קלסר שאיתו אתה נכנס לארה"ב ומטביעים לך אישור זמני לגרין כארד בדרכון .. ואתה שם. אני כרגע מחפש עבודה, עם או בלי גרין כארד - זה לא קל. מתסכל קצת לעשות מרחוק, אבל אין לך טעם להתחיל לחפש כי זה עוד הרבה זמן. בהצלחה, אני ממש שמח בשבילך (גם בשבילי) על הזכייה. דור

ronen8834

New member
לארנבסקי

אנא פנה אלי במייל [email protected] אשמח לשאול אותך עוד שאלות אם זה לא מפריע לך. תודה, רונן (זה שכתב את ההודעה המקורית)

למעלה