בנוגע להתקרחות...

NekoBunta

New member
בנוגע להתקרחות...

היי P= קודם כל, כנראה שאני סתם מודאג כי אני אידיוט או חולה נפש או משהו P= אבל, אני בן 16, יש לי הרבה שיער- אפילו לא מפרצים, ואין לי שום מקום דליל... אבל רציתי לשאול, כמה שיערות בערך שנושרות ביום זה נורמאלי? קראתי קצת, ורוב האתרים אומרים 50-100, וחלק אומרים עד 20... עד שהתחלתי להבהל מזה בכלל לא שמתי לב שיש לי שיער P=... אין לי שיערות על הכרית כשאני מתעורר בבוקר או משהו, אבל אני מעביר את היד בשיער דיי הרבה ולפעמים מוצא שם שערה או שתיים או משהו כזה ונבהל... P= לאבא שלי יש שיער דיי דליל וסבא שלי מצד האבא דיי קירח... אבל חוץ מזה אני לא מכיר אחד במשפחה שלי שאין לו שיער עבה ומלא (דגש על המשפחה מצד האמא)... מה אתם אומרים? אני בטח סתם מטורף...

NekoBunta

New member
כן, אני מנחש...

אני עובר תקופה מפגרת כנראה או משהו שאני מודאג מכל בולשיט כנראה... הבעיה היא שתמיד דיי אהבתי את השיער שלי, ורק המחשבה שיש סיכוי שיום אחד לא יהיה לי אותו דיי מלחיצה אותי =\

NekoBunta

New member
חחחחח כן, אני יודע...

קמתי עכשיו והיו לי רק 3-4 שערות על הכרית... זה לא רציני, אני סתם משתגע P=, נכון?

עונה לשאלותיך....

אדם מאבד 40-100 קווצות שיער ביום. כל יום אנו מאבדים 80 עד 100 שערות. בסך הכל השערות מתארכות ב30 מטר ליום (חיבור של כולן). קצב צמיחת השיער עולה במזג אוויר חם. עם הגיל קצב צמיחת השיער יורד. שיער הנשים גדל לאט יותר משיער הגברים. שיער הגברים פחות צפוף משיער הנשים (בממוצע). אז אין מה להבהל אה?

NekoBunta

New member
אה, וואו, כל כך הרבה?

תודה על התשובה... דיי הרגעתם אותי P=

למעלה